Ghiozdane

Selectie ghiozdane pe limite de varsta

Daca vrei ca copilul tau sa fie in forma si sanatos pe tot parcursul anului scolar, trebuie sa alegi geanta potrivita pentru el. Rucsacul copilului tau va fi companionul constant al copilului tau pe tot parcursul anului. si trebuie sa intelegeti ce sa cautati pentru a alege cel mai confortabil rucsac pentru uz scolar.

De ce este important sa va faceti cercetarile inainte de a cumpara rucsaci pentru copii pentru scoala?

Invatarea in primii ani poate fi grav afectata de utilizarea unei geanta scolara gresita. Purtarea unui rucsac greu la scoala poate provoca dureri in spate si in alte parti ale corpului, disconfort fizic nespecific si stres. si acest lucru poate determina copilul sa acorde mai putina atentie la clasa, ceea ce poate interfera cu invatarea lor in scoala.

In scoala elementara, copiii trebuie adesea sa aduca mai multe carti la scoala, iar greutatea acestor carti poate fi considerabila. Pentru a va asigura ca copilul dumneavoastra nu sufera efectele daunatoare ale transportarii unei sarcini grele, este important sa cumparati doar cel mai bun rucsac de utilizat in scoala elementara.

Pe masura ce copiii imbatranesc, au corpul ceva mai robust si sunt mai capabili sa-si controleze greutatea pana ajung la liceu. Cu toate acestea, este inca important sa cumparati cele mai bune rucsaci pentru scoala, deoarece in timpul adolescentei corpul copilului dumneavoastra creste rapid si uneori asimetric. Cumpararea rucsacului gresit, chiar si in acest stadiu, poate duce la dureri de spate numite sindromul rucsacului.

Daca copilul tau insista pe o geanta care arata elegant, dar nu are caracteristicile necesare pentru a proteja coloana si umerii copilului tau, cumpara-o, dar nu-i lasa sa o poarte la scoala. in schimb, lasati-l pe copilul dvs. sa-l foloseasca pentru activitati extrascolare.

Caracteristicile ghiozdanului scolar perfect

Un rucsac trebuie sa se potriveasca confortabil – Rucsacul scolar perfect pentru copilul tau trebuie sa se potriveasca perfect corpului copilului tau. Alegeti dimensiunea corecta. Nu cumparati o geanta foarte mare pentru copilul dvs. mic cu planul ca va fi util pentru anii urmatori cand copilul are mai multe carti. Copiii tind sa aglomereze pungile mari si sa le impacheteze incorect. Acest lucru poate provoca dureri.

Centrul pungii trebuie sa fie la acelasi nivel cu talia copilului si este de preferat ca geanta sa aiba si o centura reglabila. Greutatea sacului trebuie sustinuta de pelvis si transferata pe picioare. Umarul si coloana vertebrala nu trebuie sa suporte greutatea greutatii.

Deoarece pungile sunt produse in masa, geanta pe care o cumparati pentru copilul dvs. ar trebui sa aiba catarame reglabile pentru a va permite sa reglati lungimea curelelor de umar pana cand centrul pungii se potriveste cu inaltimea copilului dumneavoastra.

Cautati curele largi cu umeri: Este important ca partile pungii care vin in contact cu corpul copilului dvs. sa fie captusite, astfel incat greutatea sa fie distribuita uniform pe o suprafata mare. Deci, gentile de scoala captusite cu curele de umar si spate captusite sunt cele mai bune.

Alegeti rucsaci cu buzunare, deschideri si separatoare pentru a distribui uniform greutatea; cel mai bun rucsac ar trebui sa aiba multe compartimente.

Alegeti un rucsac cu un cadru mulat si o brau reglabila, astfel incat greutatea rucsacului sa poata sta pe pelvisul copilului dumneavoastra in locul umerilor si coloanei vertebrale.

Calitatea conteaza in rucsaci – cumparati intotdeauna genti de la marcile potrivite. Gentile facute local au adesea culori si imagini atractive pentru a atrage copiii, dar rareori respecta principiile de fabricatie care protejeaza spatele copiilor.

Sursa: whatparentsask.com