Kendama

Kendama ieftine de cumparat

Gasiti kendama ieftine de cumparat in multe magazine online dar si in cele fizice sau mall-uri. Jocul preferat al copiilor face furori in aceasta perioada in parcuri si la scoala.

kendama ieftine de vanzare de cumparat

Kendama la origine

Este dificil de identificat exact de unde provine jucaria ca si timp si spatiu. Exista pareri conform carora aceasta provine din Japonia, unde a cunoscut o dezvoltare extraordinara dupa anii 2000, iar altii sustin ca francezii sunt cei care au inventat acest joc acum cateva secole.

Indiferent de cine are dreptate, jocul cunoaste in zilele noastre o popularitate ridicata, tot mai multi copii dorind sa isi dezvolte abilitatile in materie de kendama. Se intrec in scamatorii si manevre complexe in parcuri sau in pauza de la scoala. Motiv de lauda este si modelul jucariei, tipul de vopsea dar si culorile si marimea ken-ului si a bilei.

Copiii se joaca atat de mult, incat sforile de schimb sunt la mare cautare. Acestea sunt prevazute cu o mica margica cu rolul de a impiedica trecerea nodului prin orificiul bilei si pierderea acesteia in cadrul unei manevre bruste.

Exista in tarile dezvoltate concursuri pentru cei talentati la kendama, iar maestrii sunt la mare cautare de catre angajatorii care au nevoie de persoane ambitioase si perseverente.