Cosmetica

Fond de ten fantastic cu acoperire profesională

Găsirea celui mai bun fond de ten este unul dintre cei mai importanți pași în dezvoltarea unei bune rutine de machiaj. La urma urmei, așa cum sugerează și numele, acesta este pasul care oferă elementele constitutive ale aspectului dvs. și poate afecta rezultatul oricărui produs de acoperire – fard, cremă bronzantă sau luminator.

Acestea fiind spuse, producătorii de cosmetice știu foarte bine că cele mai bune fonduri de ten creează loialitate ca niciun alt machiaj. Odată ce găsim o formulă care funcționează pentru tipul nostru de piele și stilul propriu de machiaj, mulți dintre noi suntem mulțumiți și rămânem fideli.

Cu toate acestea, în fiecare an sunt dezvoltate versiuni noi și îmbunătățite ale celor clasice și de încredere. Din moment ce pielea noastră se poate schimba în timp, depinde de noi să vedem ce noi modele de fond de ten se vor potrivi mai bine.

Așa cum cercetăm în permanență care este cea mai bună cremă de ochi sau cea mai bună cremă de față pentru tipul nostru de ten, fondul de ten merită, de asemenea, o reînnoire sezonieră și posibilitatea de a evolua cu nevoile pielii noastre. Prin investiții continue, cercetare și dezvoltare, cea mai recentă tehnologie este probabil mai confortabilă, invizibilă și, cel mai bine, protejează pielea decât orice ați încercat înainte.

fond de ten cu acoperire mare ten gras si uscat

Cum alegem cel mai bun fond de ten cu acoperire mare

Abordarea inteligentă pentru a găsi cea mai bună bază este să o tratați ca pe o îngrijire a pielii și apoi să o adaptați la tipul dvs. de piele:

Normal: pentru pielea care nu este deosebit de uscată sau grasă, optează pentru o formulă transparentă, pe bază de apă, cu un nivel scăzut de pigment, pentru a te asigura că pielea ta arată naturală și nu este acoperită de machiaj de care nu ai nevoie cu adevărat.

Ten gras

Căutați formule pe bază de silicon cu elemente matifiante, cum ar fi micro-pulberi special pentru ten gras. Acest lucru va ajuta la absorbția excesului de ulei pe piele și va lăsa un finisaj mai satinat, mai degrabă decât unul strălucitor.

Ten uscat

Alegeți produse bogate în apă, uleiuri și alte ingrediente hidratante, cum ar fi glicerina sau acidul hialuronic. Acest lucru va ajuta fondul pentru ten uscat să alunece mai ușor și să prevină murdărirea sau decojirea.

Combinație

Cremele hidratante colorate și cremele BB sau CC pot oferi un compromis între acoperire și o strălucire naturală pentru tenurile temperamentale, majoritatea oferind un finisaj ne-lucios, dar care reflectă lumina.

Sensibil sau hiperpigmentat

Dacă aveți pete solare, roșeață sau vene asemănătoare firelor, luați în considerare o acoperire mai completă printr-un fond de ten lichid adecvat pentru uzură îndelungată. Asta nu înseamnă camuflaj complet, ci doar suficient pigment pentru a ascunde ceea ce nu-ți place, lăsându-ți în continuare pielea să treacă.

Cum alegi nuanța perfectă

Nuanțele potrivite și modul de aplicare a celei mai bune fonduri de ten sunt cheile succesului. Brandurile de frumusețe și-au mărit recent selecția de nuanțe și așa a fost: tuturor, fără excepție, ar trebui să li se ofere ceea ce au nevoie pentru a-și găsi fondul de ten perfect. Dar, cu gamele de 40 de unități acum, cum o faceți corect, mai ales dacă nu sunteți în magazin pentru a vedea cum arată în viața reală?

Dacă cumpărați cel mai bun fond de ten online, determinați-vă tonul pielii, întrucât o gamă largă de nuanțe tind să includă variante reci (albastru sau roz), neutre (piersici) sau calde (galbene). Multe mărci au, de asemenea, instrumente inteligente de potrivire a nuanțelor pe site-urile lor web.

Puteți încerca practic cea mai bună acoperire sau puteți avea o consultație digitală cu artiștii de machiaj. Dacă nu este disponibil, o ultimă soluție utilă este să efectuați o căutare de imagini Google cu numele și nuanța produsului. Foarte des, cineva îl va aplica astfel încât să puteți vedea cum arată cea mai bună bază de ten pe pielea reală.

Includerea cuvântului „îngrijire a pielii” în numele celei mai bune fonduri de ten este o mișcare îndrăzneață, dar, desigur, lista ingredientelor este o adevărată listă MVP de potențiatori ai pielii. Ceea ce pierdem dacă nu includem SPF îl câștigăm într-o listă de top: extract de frunze de aloe și acid hialuronic hidratat, glicerina se înmoaie și vitamina E are efectul său antioxidant și protector împotriva poluării.

În ceea ce privește textura, acest cel mai bun fond de ten este suficient de gros pentru a fi pompat curat, dar se răspândește și se amestecă cu o ușurință impresionantă. Finisajul este ușor strălucitor, dar nu exagerat – ceea ce înseamnă că porii și liniile de suprafață se estompează și pielea arată hidratată, dar nu va fi ultra netedă.

fond de ten vichy

Fiind prima cea mai bună bază dintr-o sticlă de sticlă pentru adulți de la marca cultă pentru rezolvarea problemelor, face mai mult de oferit. Textura, finisajul și acoperirea sunt cât mai accesibile posibil și vor atrage o populație la fel de mare. Puncte bonus pentru gama excepțională de nuanțe de 40 de nuanțe, comparativ cu 12 pentru renumita franciză CC a mărcii.

Începând cu partea hidratantă, acest fond de ten cel mai bun conține un cocktail impresionant al suspecților obișnuiți: glicerină, acid hialuronic, uleiuri nutritive din semințe și emolienți precum glicerida de cocos derivată din nucă de cocos. Ceea ce este mai neobișnuit este că lichidul purtător din bază, cunoscut și sub numele de apă, este încărcat cu ioni. De ce este exact acest lucru relevant?

Potrivit experților de la Estée Lauder, „apa este încărcată electric printr-un proces care o modifică fizic, creând două tipuri de apă care au niveluri diferite de pH și conținut de ioni. Diferitele niveluri de pH și conținutul de ioni contribuie la îmbunătățirea compatibilității apei cu pielea.

O surpriză cu Futurist este textura, care a fost mult mai slabă decât se aștepta. (Merită să spunem că am testat acest lucru într-o săptămână fierbinte din august, care probabil a jucat un rol.) Această alunecare a făcut ca amestecarea să fie ușoară, deși știm că ar putea contribui și la o cantitate echitabilă de vărsare, așa că se recomandă o aplicare atentă. Cu toate acestea, atunci când este răspândit, lustruit și amestecat, efectul final este cu adevărat o bază excelentă pentru adulți: strălucitor, dar nu strălucitor, uniform, dar nu nenatural și, cel mai bine, practic invizibil.

Sursa: https://www.womanandhome.com