Fashion

Coada de sirena

Articolele de tip coada de sirena castiga din ce in ce mai mult teren in portofoliul de pasiuni ale copiilor si chiar a adultilor. Filmele Disney de animatie au inspirat copiii sa isi doreasca achizitia unui astfel de produs si metamorfozarea intr-o vietate fantastica aparuta in imaginatia marinarilor din timpuri imemoriale.

Cu coada de sirena la joaca

Pe internet circula foarte mute materiale video care infatiseaza copii si chiar adulti inotand cu astfel de articole si pot spune ca sunt chiar bine fabricate si se apropie destul de bine de aspectul „natural” al cozii de peste.

Acest produs vine sa sporeasca distractia pe uscat dar mai ales la piscina, adica a celor care sunt pasionati inotatori subacvatici. Cu o pereche de ochelari pentru inot si o coada de sirena, oricine poate deveni o sirena adevarata. Trebuie doar sa reusesti sa iti unduiesti corpul pentru a inota in stilul clasic al mamiferelor marine.

Pentru doritori a aparut in Romania primul Magazin online Cozi de sirena.

Din imagini se pare ca imbracarea unui astfel de produs nu presupune prea mult efort, dar gandul meu se indreapta spre copiii care ar putea crede ca purtarea unei cozi de sirena ii va ajuta sa inoate mai bine, ceea ce ar putea fi riscant. Parintii ar trebui sa fie prezenti permanent in preajma copiilor care ar dori sa experimenteze inotul cu o astfel de coada.