7 Avantaje pentru utilizarea unui difuzor de aroma umidificator

Avantajele utilizării unui difuzor de aromă includ:

Curăță aerul

Aroma difuzoare ajuta la purificarea aerului. În plus, uleiurile esențiale care sunt adăugate la un difuzor măresc efectul de purificare, deoarece pot ajuta la distrugerea bacteriilor și ciupercilor prezente în aer. Cercetările au arătat că oregano, scoarța de scorțișoară, cimbru și mugurii sunt cele mai puternice și eficiente uleiuri antibiotice. De exemplu, esențele noastre „Air Healthy” și „Airy Kids Healthy” sunt concepute pentru a ajuta la purificarea și dezinfectarea aerului, la uciderea germenilor și, de asemenea, la stimularea sistemului imunitar.

Difuzor aromaterapie uleiuri esentiale

Reduce praful în aer

Aroma cu difuzoare are un efect ionizant. Calitatea aerului este îmbunătățită deoarece mai mulți ioni negativi sunt eliberați în aer. Acești ioni se atașează de ionii pozitivi, ceea ce face ca praful să cadă pe pământ (astfel încât să nu mai polueze aerul). La malul marii și la înălțime în munți, mulți ioni negativi sunt prezenți în mod natural.

Împrăștiați mirosul rapid în întreaga cameră

Un dispozitiv special, încorporat, cu ultrasunete, împarte uleiul esențial în milioane de micro-particule, creând o vapori de apă foarte fin care se răspândește rapid prin cameră. Va dura doar câteva minute până când întreaga dvs. cameră, fie ea acasă sau la birou, este parfumată cu o aromă încântătoare!

Umidifică aerul

Aroma difuzoare atomizeaza apa si ulei esential astfel incat aerul sa fie umed imediat. Acest lucru este ideal, deoarece aerul uscat (<30% umiditate) este legat de mai multe probleme ale căilor respiratorii, precum și membranele mucoase iritate și pielea uscată. Un nivel de umiditate sănătos variază între 40% și 60%.

Miroase bine!

Deoarece mirosul are un impact mare asupra modului în care ne simțim, este esențial ca mediul în care trăim să miroasă plăcut. Prin difuzarea uleiurilor esențiale, mirosurile pot fi eliminate și se poate crea o atmosferă hrănitoare.

Menține calitatea și eficacitatea uleiurilor

Dispozitivul cu ultrasunete creează o vapori de apă rece, astfel încât uleiurile să nu fie încălzite. De exemplu, prin încălzirea uleiurilor într-o lampă de aromă, efectul terapeutic este puternic redus. Pe deasupra, este o risipă de uleiuri prețioase care au fost extrase cu grijă și iubire din florile și copacii mamei naturii. Pentru a ilustra, gândiți-vă la florile de iasomie care sunt culese manual pe timp de noapte pentru a-și păstra mirosul natural, optim. Un difuzor de aromă asigură o calitate optimă și eficacitatea uleiurilor esențiale.

Distribuie întregul miros

Dacă se utilizează o lampă de aromă, moleculele mai puțin volatile rămân în urmă în farfuria lămpii cu aromă. Numai moleculele mai ușoare sunt răspândite prin aer și capabile să fie eficiente. De aceea, același ulei poate mirosi diferit într-o lampă de aromă, deoarece un difuzor de aromă răspândește întregul parfum.

Și, bineînțeles, cu un difuzor de aromă, veți beneficia și de efectele pozitive pe care uleiurile esențiale le pot avea asupra bunăstării fizice și / sau emoționale globale. Pe scurt, un difuzor de aromă este o investiție care poate fi rapid „plătită pentru sine”, deoarece vă oferă multe avantaje.

Eu difuzez uleiurile esentiale aproape in fiecare zi, si mai ales in toamna si iarna pentru a imbunatati sistemul imunitar si pentru a ramane in stare. Sper că vă bucurați de uleiuri esențiale la fel de mult ca mine!

Sursa: 2brighteyes.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.