Fashion

Vara incaltam sandale

A venit, în sfârşit, momentul meu preferat. Azi vă povestesc despre sandalele de damă, cele mai comode încălţări, după Converse/Vans. Le găsim în gamă variată. Atât legat de culori, cât şi de modele. Le găsim şi în variantă elegantă, precum şi cea sport. Sunt un must-have în garderoba unei femei. Adică, vara, nu am putea rezista doar cu pantofi şi tenişi, nu? De aceea, apelăm la sandale. Ce-i drept, care de care mai trăsnite sau mai modelate, tot le iubim.

O să vă spun prima dată, despre sandalele de piele, pe care, le consider o investiţie importantă şi sănătoasă. Se uzează mai greu, rezistă la diversele ieşiri (la munte, la drum lung, în vizitele noastre prin marile oraşe, şi lista poate continua). Sunt cele de la care nu riscăm să facem vreo ciupercă şi în care nu transpirăm. La ocaziile mai importante, însă, o să ne folosim de cele cu toc, cele care fac senzaţie, în lipsa unor pantofi cu toc stiletto. Bineînţeles, putem avea sandale cu toc stiletto, dar, trebuie să avem grijă la cum arată piciorul nostru. Şi, dacă tot veni vorba de toc, ajungem şi la sandalele cu platformă, care, chiar ne pot ajuta să ne susţinem mai bine pe propriile noastre picioare, precum şi să nu ne deformăm chiar aşa tare coloana. Tocmai de aceea, s-au inventat sandalele cu talpa ortopedică. Se diferenţiază destul de greu de cele cu platformă, dar tocmai de asta, sunt mai bune de purtat. Te pot ajuta destul de mult cât să nu îţi distrugi coloana vertebrală înainte de vreme. Totodată, mai nou, le găsim cu diverse modele, care mai de care mai atrăgătoare si mai potrivite pentru a fi asociate cu o serie de posete din piele.

sandale dama

Dar, uite că şi aici apare veşnica întrebare „Şi dacă nu găsesc nicio pereche care să se potrivească gusturilor mele?” Ei bine, în acest caz, vă stau la dispoziţie sandalele pe care le găsiţi în mediul online. Şi tot aici, o să vă recomand aceeaşi http://www.mycloset.ro, site-ul care nu dezamăgeşte. Găsiţi acolo şi posibilitatea de a vă crea singuri modelul. Dar, puteţi apela şi la varianta de sandale ieftine, pe care le găsiţi la orice magazin vă iese în cale. Dacă vara tot e sezonul nunţilor, probabil o să spuneţi că trebuie să aveţi mereu la îndemână şi o pereche de sandale elegante. Dintre toate locurile unde puteţi găsi o pereche de sandale cu care să puteţi participa la divese evenimente unde este necesară o anumită ţinută, vă pot recomanda Benvenuti, firma de papuci pe nr.4 mondial.

Şi-acum, dacă vă gândiţi puţin mai bine la ce modele de sandale s-au purtat verile astea, o să aduceţi aminte de modelele gladiator sau romane. Când mă plimbam pe stradă, aveam impresia că m-am întors în epoca vechilor romani, când toată lumea mergea încălţată în sandale dintr-alea pe aleile romane.

Poate sa vi se para interesante si aceste botine de firma sau pantofi eleganti cu toc.

S-a-ntâmplat, însă, şi să trebuiască să particip la un eveniment care nu era nici oficial, dar nici neoficial, un eveniment mai…de ocazie, cum se spune. Am încercat să caut unele mai elegante, dar parcă nu mergeau cu nimic. Am încercat unele mai normale, dar nici alea nu se potriveau. Aşa că, am ajuns la cele de ocazie. Pe care, le-am luat de pe http://www.eMag.ro .

Acum, vă mai doresc o zi frumoasă! Până data viitoare, vă aştept în secţiunea de comentarii. Eventual ne gandim si la copii si mai precis la ghete de iarna copii.

K.