Tigaie grill Tefal teflon sau fonta

Pentru iubitorii de fripturi, o tigaie grill de calitate poate revolutiona modul de pregatire al preparatelor din carne. O

friptura la cuptor nu poate egala niciodata aromele pe care carnurile le acumuleaza in timpul pregatirii la tigaia grill.

[easy-image-collage id=738]
Tigaie Grill Teflon sau Ceramica
    • Design confortabil si modern
    • Invelis interior antiaderent
    • Rezultate echivalente cu gatitul la gratar
    • Compatibila cu toate sursele de caldura
    • Preturi competitive

Magazin Online

Tefal Character 26cmtigaie grill Tefal
Tefal Sensation 26cmTigaie grill Tefal Sensation 26
Tigaie Grill Fonta 24cmTigaie otel 24

Swiss Hufeisen 28cm

 swiss hufeisen 28

Verifica Pret

Cum se foloseste o tigaie grill Tefal de fonta sau teflon

Inainte de a arunca bucatile de carne, tigaia grill trebuie sa fie incinsa bine, pentru a crea o crusta pe carne, care sa sigileze sucurile proprii, evitand posibilitatea deshidratarii excesive. Daca detineti o tigaie cu indicator de temperatura, cum ar fi modelele de tigaie grill Tefal, atunci veti stii exact cand trebuie sa puneti carnea.

Cei de la Tefal sunt producatori consacrati de unelte pentru bucatarie si nu veti risca sa achizitionati un produs de calitate inferioara. Personal detin o tigaie tefal din teflon de aproape 5 ani si nu m-a dezamagit niciodata. Este in aceeasi stare perfecta de functionare ca la inceput, nu i-a sarit teflonul, nu s-a defectat in niciun fel. Tefal este de calitate si incredere.

Trebuie sa alegeti o tigaie care are striatiile metalice inalte, pentru a va asigura ca exista spatiu suficient pentru ca grasimile din carne sa se scurga si a permite obtinerea unui efect original de gratar, desigur, fara aromele de fum de lemn sau carbune.

O tigaie grill fonta se remarca printr-un potential ridicat de disipare a caldurii intr-un mod perfect uniform, evitand riscul sa ardem carnea in zona arzatoarelor si sa ramana nefacuta la margine. Grosimea si greutatea tigaii de fonta ii confera acesteia un pic de dificultate in utilizare, dar cine cunoaste bine avantajele se va conforma efortului suplimentar. Un alt dezavantaj ar fi faptul ca astfel de modele de obicei nu beneficiaza de strat antiaderent de teflon, iar carnea se lipeste deseori.

Oferta completa magazin online

Calitatile unei tigai grill de fonta in privinta uniformitatii gatirii se pot atinge si cu o tigaie de teflon, dar trebuie sa le alegem pe cele cu fund dublu si greu, produse de obicei de marci clasice de ustensile de bucatarie.

Nu va imaginati ca veti scapa cu bucataria neafumata, tigaia grill are nevoie de o hota puternica si de o curatare ulterioara a plitei, grasimile sarind in toate directiile daca nu aveti un capac. Dar capacul vine cu un neajuns, nu lasa umiditatea sa fie eliminata si veti obtine un produs mai putin asemanator cu un gratar.

Aveti aici linkul catre magazin online unde gasiti modelul Tefal de calitate inalta.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.