suplimente alimentare Alevia

Suplimente alimentare

Suplimente alimentare sunt produse alimentare care reprezinta surse concentrate de nutrienti ( vitamine si minerale) sau de alte substante cu efect nutritional sau fiziologic (aminoacizii, enzimele, pre- şi probiotice, acizii graşi esenţiali, extracte vegetale şi animale, diverse substanţe bioactive), menirea lor fiind aceea de a completa o dieta normala. Suplimentele alimentare sunt comercializate sub forma de doza, respectiv: pastile, capsule, tablete, pilule, pachete de pulbere, fiole cu lichid sau alte forme de preparate lichide sau pulberi destinate consumului in cantitati mici, masurabile.

In dorinta de a avea cat mai multa energie, de a mentine vitalitatea organismului si de a-l intari, oamenii consuma aceste suplimente alimentare.

Oferte suplimente alimentaresuplimente alimentare Alevia

Piata de suplimente este una vasta, existand oferte diverse de produse care sa raspunda oricarei nevoi pe care organismul uman, indiferent de varsta, o resimte. Jucatorii de pe aceasta piata sunt supusi unor reglementari la nivel european si local.

Exista pe piata suplimente alimentare recomandate in timpul sarcinii si al alaptarii, suplimente alimentare pentru slabit, recomandate sportivilor, suplimente naturale pentru ingrasatpentru potenta etc. Suplimentele alimentare sunt impartite si in functie de varsta consumatorului. Dat fiind ca piata de suplimente nutritive este atat de ofertanta, este de preferat ca acestea sa fie consumate doar la recomandarea medicului sau farmacistului.