Uncategorized

Secretele ingrijirii cu o simpla masca de par

Câteodată părul nostru strigă după ajutor și ar fi bine să nu ignorăm acest lucru. Daunele cauzate de diversele acțiuni, de coafare, folosirea plăcilor de îndreptat părul, pauze prea lungi între reprizele de indepărtare a vârfurilor despicate, toate acestea se adună. O mască de păr este un tratament de condiționare profundă care ajută la vindecarea părului deteriorat. Acestea conțin ingrediente bogate, cum ar fi uleiuri naturale și lipide, în concentrații mai mari decât balsamurile normale. Lăsați o mască de păr pentru o perioadă lungă de timp, de la trei minute până peste noapte. Chiar dacă părul tău este în mod normal sănătos, schimbarea anotimpurilor poate fi dificilă pentru firele tale.

masca de par - ingrijire

Ingredientele din masca de păr

Există o mulțime de măști de păr pe piață, iar internetul este la îndemână cu rețetele de a le face singuri pentru măști pe care le puteți face în propria casă. Indiferent de modul în care îți obții masca, caută produse de făcut sau de cumpărat care conțin uleiuri naturale precum jojoba, ulei de măsline, ulei de migdale sau chiar avocado. Produsele alimentare, cum ar fi bananele și mierea, apar adesea în măștile de păr pentru proprietățile lor unice de a restabili nutrienții părului.

Iaurtul sau alt produs cremos este adesea implicat, acidul lactic este benefic în special pentru tratarea părului plictisitor și deteriorat. Proprietățile antifungice ale iaurtului sunt, de asemenea, cunoscute pentru a ajuta la tratarea și prevenirea mătreții. Gălbenușurile de ou sunt o mască de păr folosită în mod obișnuit, deoarece se știe că oferă umiditate. Dacă utilizați propria mască pentru gălbenuș, asigurați-vă că separați gălbenușul de alb, deoarece albușurile au un efect de uscare asupra părului și a pielii. Cu cât mai multe ingrediente naturale, nume pe care le recunoașteți, cu atât masca va fi mai bună pentru părul dvs.

Sfaturi pentru o îngrijire completă

Există măști de păr pentru toate tipurile de păr. Indiferent dacă părul dvs. este extra uscat sau extra gras, ingredientele variate și alegerile aparent nesfârșite pentru măștile de păr garantează că există un tip de mască pentru părul dvs. Dacă părul tău este colorat, există măști speciale pentru refacerea părului tratat cu culoare. Există opțiuni pentru a oferi părului tău mai mult volum și chiar rețete de măști de păr pline de proteine, pretinse pentru a ajuta la creșterea părului!

Ar trebui să vă aplicați masca de păr cel puțin o dată pe săptămână ca parte a rutinei normale de spălare și condiționare. După ce ați scos excesul de apă din păr, aplicați masca pregătită pe cele două treimi inferioare ale părului. Masați firele pentru a vă asigura că există o acoperire optimă a tuturor părului deteriorat. După durata corectă a măștii, vă clătiți părul, apoi îl spălați și îl condiționați ca de obicei.

Gasiti mai multe informatii aici