rochite

Rochite vara fete

Vara se apropie si este cazul sa ne gandim la garderoba copiilor nostri. Acestia cresc si pentru cei mai multi dintre ei este necesara inlocuirea hainutelor de la un an la altul.


Rochite vaporoase

Evident, ca in garderoba unei fetite, rochitele sunt majoritare, cu atat mai mult pentru vara. Cand alegem rochitele de vara pentru fetitele noastre trebuie sa tinem cont inainte de toate de materialul din care sunt confectionate. Este de preferat sa alegem produse realizate 100% din bumbac, sau in. La articolele care contin si materiale sintetice ( poliester, spandex, etc), este de dorit, ca pe cat posibil acestea sa nu vina in contact direct cu pielea copilului, respectiv, produsul sa aiba o captuseala din bumbac. De asemena materialul, trebuie sa fie subtire, usor, pentru a lasa pielea copilului sa respire.

Putem opta pentru imprimeuri vesele  si culori deschise. Oferta comerciantilor pentru rochite vara este una extrem de bogata, prin urmare aveti de unde alege. Pentru a fi siguri de succesul produsului, este de preferat ca viitoarea purtatoare sa fie prezenta  si sa tineti cont de preferintele ei atunci cand alegeti modelul.