Fashion

Rochii online pentru tine

Anotimp nou, reduceri, concediu, inspecție la locul de muncã, toate astea, cer…niște cumpãrãturi, nu? Ce ziceți de rochii online, rochii tricotate, de club, banchet sau office?

elefant.ro

Rochii online

Și cum comoditatea ne dicteazã sã luãm ceva ușor de purtat, toate gândurile noastre merg spre…rochii. Sunt mai ușor de asortat cu eșarfa, papucii și poșeta. Fie ea de la Chanel, MLH sau Gucci, rochia este fãcutã, parcã, sã ne ușureze munca dimineața… Așa că, ce facem în caz de urgențã? Hop! Se aflã la un click distanțã, orice model cauți. Mai ales cã, în ultima vreme, magazinele noastre și-au dezvoltat această aripă, a shoppingului online. Cine și-ar fi închipuit că aglomerația din magazine poate fi evitată pentru câteva minute petrecute pe internet? Ba chiar, firmele care se respectă, îți arată măsurile rochiei și, eventual, te învață cum să nu faci o alegere greșită în privința mărimii.

rochii online

Rochii tricotate si office

Dar, tot de pe net, putem lua niște rochii tricotate, de toată frumusețea, trend care, în ultima perioadă, prinde aripi. Poate pentru că, sunt călduroase iarna, și răcoroase vara. Sunt un fel de „centrală reglabilă”, cum spunea un prieten. Și astea, dacă nu vă pricepeți să umblați pe internet, le găsiți în aproape orice magazin mare din oraș. Zara avea, la un moment dat, o colecție bazată pe tricotaje. Într-adevăr, chiar putem spune că sunt multifolositoare: le putem lua la birou, la plimbarea în parc sau, chiar când mergem la cumpărături. Și, dacă tot vorbim de birou, să vă spun despre ce-ar trebui să facem la muncă? Eu una, cred că prefer o rochie decât niște pantaloni, câteodată chiar incomozi. Și, așa-i, câteodată chiar e greu să găsim o rochie office care să îndeplinească toate cerințele șefului. Nici prea decoltată, nici prea nedecoltată, nici prea lungă, dar nici scurtă, și tot așa. Știți și voi.

Rochii de petrecere, club si banchet

Și dacă tot am vorbit de birou, hai să trecem și la puțină distracție. La aia din club, de la petreceri sau la banchete. Printre cele mai uzuale, sunt rochiile de club. Da, ați ghicit. Sunt cele pe care le purtăm vineri seara, în club. Știu, o să-mi spuneți că alea le găsești la fiecare colț de stradă. Dar, e un mod de a le alege. Hmm, să vă spun sincer, cred că le găsiți, mai faine, tot la magazinele renumite pentru asta. Dar, nu vă recomand să vă luați rochiile pentru banchet de acolo. Poate pentru că, la club nu trebuie să străluciți la fel de mult ca la un banchet. Și, hai să vă spun și ce cred eu despre rochiile de banchet. Adică ce ar trebui să faceți cu ele. Să le faceți la comandă. Chiar dacă alea gata-făcute ne dau mai puțină bătaie de cap, totuși, la banchete vrem să strălucim, nu? Și, sincer, parcă ne mai dă puțină încredere în noi când vedem că suntem unice, nu? Că avem ceva ce nu mai are nimeni.

Dar, nu-i asta totul. Petrecerile nu se termină aici. Urmează petrecerile de la firmă, alea unde nu e necesară o rochie mai sofisticată, ci una de…cocktail. Dintre cele pe care le găsești online.

elefant.ro

Așa că, dragele mele, până la următoarea petrecere, shoppingul pe net vă așteaptă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *