Fashion

Rochii elegante

Şi, iată că ne auzim din nou. Sau, mai bine zis, ne citim. Dacă tot e anotimpul nunţilor, hai să vorbim puţin şi despre rochii elegante. Sunt sigură, că, fiecare dintre noi vrea să arate elegant la o petrecere, mai ales dacă e single, şi, cine ştie, poate-şi cunoaşte sufletul pereche acolo. Oricum, nu pe asta se bazează tema de azi. Rochiile elegante sunt cele care nu ar trebui să lipsească din garderobă. Dar, bineînţeles, şi aici găsim diverse “sortimente”. De la rochii elegante ieftine, de seara, la cele de lux, de la cele din magazine, la cele online, de la cele scurte, la cele lungi, şi lista poate continua. O să vă spun câte ceva din fiecare, dar o să încerc să fac o paralelă. Pentru că, aşa-i cel mai uşor.. Sper să vă ajute cu ceva, ce scriu eu aici.

elefant.ro

Rochii elegante scurte

Pentru început, o să vă spun puţin despre preferatele mele, cele scurte. Pentru că sunt o persoană mică de statură, nu mă prea avantajează rochiile lungi, aşa că, le prefer pe cele scurte. Îţi oferă o comoditate mai mare şi, parcă te ajută să te desfăşori mai uşor. Nu te incomodează cu nimic, ba, dimpotrivă, chiar te avantajează. Ce-i drept, nu le poţi purta chiar oriunde şi oricum. Spre exemplu, la o nuntă sau la un banchet mai sofisticat, nu prea merg cele scurte, ci, rochiile elegante lungi. Făcute să avantajeze pe toată lumea, şi să ascundă unele imperfecţiuni ale noastre, rochiile lungi parcă ne oferă un plus de seriozitate. Dacă eşti o persoană mai nebună, ca mine, rochia lungă te ajută să arăţi mai responsabilă şi îţi dă un plus de maturitate în faţa celorlalţi. Eu, cel puţin, asta am observat. Şi, credeţi-mă, chiar nu sunt genul de persoană “nenebună”, ci dimpotrivă, sunt persoana aia care atrage atenţia în grupul ei de prieteni. Aşa că, nu vă recomand nici lungi, nici scurte, ci, mai degrabă, alea în care vă simţiţi voi mai bine.

Rochii elegante

Rochii elegante online

Crezi că am terminat? Stai! Mai ai puţin. Şi, da, ştiu că ţi-a fost dor de mine, adică, mai degrabă de modul meu de a spune lucrurilor pe nume. Mai am puţin. Dar, nu este, oare, şi aici posibilitatea de a te lua de o grijă şi a comanda rochii elegante online? Ba da. Cu riscul ăla nebun, că s-ar putea să alegi o mărime greşită şi să nu îţi poţi lua banii înapoi. Mna, şi de aici, ajungem la cealaltă problemă care vă deranjează destul de des, dragele mele: rochiile elegante de lux, alea pe care le poţi cumpăra cu un preţ destul de piperat. De la 4000 de lei în sus sau puțin mai ieftin. Şi, nu ni le permitem chiar mereu, nu? Aşa că, eu vă propun ceva mai…puţin usturător pentru buzunarul dumneavoastră. Să luaţi o rochie eleganta de seara destul de simplă, pe care, să o puteţi modifica, în funcţie de ce vedeţi pe et şi vă place, sau de buget. Credeţi-mă, dacă vă simţiţi voi bine în rochie, restul nu prea mai contează. Adică.. cui îi pasă dacă rochia e de la Chanel sau dacă e producţie proprie? Important e să străluceşti în ea, nu? Aşa că, dragele mele, la următoarea ocazie specială, dacă bugetul nu vă permite o achiziţie nouă, luaţi o rochie mai veche din dulap şi aduceţi-i la lumină şarmul şi senzualitatea.

Dar, până atunci, bucuraţi-vă de bronzul pe care vi-l oferă soarele zilele astea. Vă salut de la mare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *