Rochii de seara lungi

Am trecut, probabil, cu toate, prin isteria momentului când trebuie să mergi la o petrecere mai „office” şi, din grămada de rochii de seară aranjate frumos pe umeraşe, parcă niciuna nu se potriveşte…Toţi se plâng de „încetineala” noastră, dar, nimeni nu ne spune cum să ieşim din acest impas. Aşa că, am găsit o modalitate să rămânem „basma curată” din această problemă mai puţin obişnuită. Ar trebui, să avem, în garderobă, mai multe feluri de rochii de seară, care să se potrivească atât anotimpului, cât şi personalităţii noastre. De cele mai multe ori, apelăm la rochiile de seară lungi. Alea ne ascund toate imperfecţiunile. Chiar dacă, au momente când, am prefera să fie scurte. Cu toate astea, să fim serioşi, chiar avem nevoie de ele. Arătăm mai bine şi mai responsabile.

Sigur, o să-mi spuneţi acum: „Chiar dacă sunt lungi, tot se diferenţiază”. Aşa-i, unele-s mai ieftine, altele mai scumpe, altele de pe net, altele din voal, şi lista poate continua. O să vă spun doar atât. Dacă veţi citi cu atenţie ce o să scriu de aici încolo, poate, vă va fi de folos. Să începem cu începutul.

Rochiile de seară lungi, dar ieftine

Într-adevăr, nu ne permitem, întotdeauna, o rochie semnată Chanel sau LuisVuitton. Dar, nimeni nu o să ne controleze eticheta, nu? Auzisem acum ceva vreme, de un proiect al unor tipe din Anglia. Ele „cotrobăiau” prin toate outleturile cu rochii de ocazie, reuşind să-şi scutească portofelul de la nişte cheltuieli inutile. Chiar zilele trecute, ajunsă în oraş, văzusem nişte reclame la un semi-outlet de pe-aici. Când am ajuns, ce să văd, discountul era oferit doar la achiziţionarea unor rochii lungi. Să vă spun sincer, chiar arătau bine. Şi, după o spălare, şi eventual, adăugarea unor elemente mai..individuale şi personalizate, rochia pare nouă. Aşa că, în cazul în care nu vă permite bugetul să vă achiziţionaţi o rochie scumpă, luaţi una mai ieftină, la care, mai apoi, să adăugaţi nişte elemente „personale”.

Rochii de seara lunigSursa: Mycloset.ro

Rochiile de seară online

Ei bine, asta e unul din cele mai riscante chestii. De ce, vă veţi întreba. Pentru că, nu eşti sigură dacă mărimea de acolo e chiar mărimea ta. Şi dacă se mai întâmplă să nu accepte returnarea, îţi iei…ţeapă. Da, chiar iroseşti banii. Dar, na, acum, fiecare cu preferinţele lui. Secretul este să alegi un magazin de rochii online mare, sigur va avea o politică sănatoasă de returnare în 10 până la 30 de zile.

Rochii de seară elegante

Cu alte cuvinte, cele pe care le scoatem „de la naftalină”, în preajma unor ocazii mai ..speciale (nunţi, botezuri). Alea pentru care ne pierdem ore întregi prin magazine, ca să arate perfect. Eu, una, prefer creaţiile Nelmar sau MLH, chiar dacă, am încercat săă îmi creez şi singură rochia, să văd cum ar arăta. Într-adevăr, sunt branduri consecrate acestor tipuri de rochii, dar, de cele mai multe ori, nu ne permit preţurile extravagante, să ne apropiem de ele.

Rochii de seară lungi din voal

Astea sunt unele din cele mai sofisticate rochii pe care le ştiu. De cele mai multe ori, le porţi odată, după care, parcă voalul nu mai arată chiar aşa fain, aşa că, le mutăm în podul cu vechituri. Cineva spunea odată, că, deşi e un model super de rochie, cel cu voal, e cel mai greu de întreţinut.

Şi-acum, că tot am ajuns la final, voi ce purtaţi cel mai des?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.