RCA ieftin la tine acasa

Cauti RCA ieftin? Avem solutie online RCA la tine acasa pentru orice tip de autoturism. Companiile de asigurari se intrec in a oferi clientilor servicii de asigurare de raspundere civila la preturi cat mai mici. Tot aici gasiti si varianta de cumparare online pentru rovigneta.

In lupta pentru a castiga cat mai multi clienti unele companii de asigurari practica preturi foarte mici, chiar si la jumatate fata de alti asiguratori, facand insa rabat de la calitatea serviciilor de reparatii in caz de accident. De aici a pornit discutia despre victima alegerii unui RCA ieftin, care in acest moment este chiar partea pagubita, cel caruia i-a fost accidentat autoturismul din vina posesorului de asigurare de raspundere civila obligatorie. Pentru a optimiza acest neajuns au fost facute propuneri pentru ca pagubitul sa isi repare masina la asiguratorul unde si-a cumparat propria polita de asigurare rca si nu la cel unde a cumparat soferul care a provocat accidentul. Astfel, cine alege RCA ieftin de la asiguratori mai putin interesati de calitatea serviciilor, sa „beneficieze” ei insisi de acest neajuns.

Asigurare-RCA-la-tine-de-acasa-ieftin

Asigurari auto

Cautarea si alegerea unei asigurari auto ieftine este in prezent o activitate simpla si la indemana oricui, prin implementarea de catre eMag a unei aplicatii web de tip rca online, care este echivalent cu a primi asigurarea direct la tine acasa. In cadrul acestei aplicatii, cumparatorul de asigurari eMmag poate alege cea mai ieftina asigurare pentru auto proprie, dupa ce a completat informatiile necesare de pe certificatul de inmatriculare al autoturismului. Avantajul acestui serviciu este ca sunt consultate pe loc preturile curente practicate de toti asiguratorii, astfel incat asuguratul isi poate alege polita rca online si o poate primi prin serviciul rca la tine acasa intr-un timp foarte scurt. In plus, esti anuntat automat pe e-mail atunci cand asigurarea achizitionata astfel este pe cale sa expire. Felicitari rca eMag!

Gama de preturi pentru asigurarea auto rca este foarte variata, dar din pacate la fel se intampla si cu calitatea serviciilor, aceasta fiind invers proportionala cu pretul politei.

Am facut mai jos un top asigurare auto dupa pret pentru un Ford Focus 1.6TDCI, valabil la data publicarii acestui articol. Teoretic topul ar trebui sa isi pastreze in mare masura ordinea pentru orice alt tip de autoturism.

Oferta RCA online ieftin

 

Asigurator Pret 6 luni Pret 12 luni Tari neasigurate
 euroinsEuroins
24680 Lei 47081 Lei BA, IR, IL, MK, MC, RU, TN
 city_insuranceCity Insurance
29877 Lei 50271 Lei
 carpaticaCarpatica
30874 Lei 55953 Lei AL, BA, IR, IL, MC, TN
 omniasigOmniasig
34083 Lei 65021 Lei
 asiromAsirom
37250 Lei 63950 Lei
 GroupamaGroupama
48331 Lei 54852 Lei
 allianzTiriacAllianz Tiriac
60900 Lei 78000 Lei
 uniqaUniqa
64543 Lei 1.06338 Lei AL, BY, IR, IL, MA, RU, TN, TR, UA

Comanda online un rca ieftin prin eMag si primiti asigurarea direct la tine acasa.

Rovinieta sau rovigneta

Tot online puteti alege sa innoiti taxa de drum, fie ca ii spuneti rovigneta sau rovinieta, cele mai bune preturi le gasiti aici:

Rovigneta_online_rovinieta

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.