Fashion

Posete si genti

Apărute încă din Evul Mediu, poşetele au ajuns un accesoriu nelipsit din ţinuta unei femei care se respectă. Fie că e zi sau noapte, poşetele sunt cele care ne colorează garderoba. Dacă, la început, femeile primeau în dar de la soţul lor o poşetă pe care trebuiau să o poarte toată viaţa, astăzi, multe femei îşi decorează garderoba cu o adevărată colecţie de genţi şi poşete. De la cele de buzunar, la cele plic, la cele din hârtie sau croşetate, le găseşti aproape oriunde.

Voi începe cu poşetele de piele, cele pe care le găsiţi mai greu sau, mai bine-zis, în magazinele mai scumpe, deoarece ele sunt cele care fac diferenţa. Chiar dacă au un model desenat sau imprimat pe ele, sau sunt simple, cele de piele nu se demodează. Le poţi purta oriunde, fără teama că ai dat greş. Asta, ce-i drept, dacă le asortăm cu cap.

posete ieftine femei

Într-o lume în care totul se întoarce cu susul în jos, când bărbaţii încep să poarte fuste, trebuie să vă spun că voi vorbi despre poşete de damă. Pe care le găsim la marile magazine din mall-urile cunoscute, sau la boutiqurile din centrul oraşului. Sau, pe care le vinde o bătrânică amărâtă, cu riduri pe fruntea-i încreţită de trecerea vremii. Când o iei din mâna ei, parcă îi furi o părticică din povestea vieţii ei. Şi-ţi dă cu drag, o poşetă ieftină şi croşetată, un ape care, o săo porţi mereu cu acelaşi drag şi cooditate. Îţi dă acel sentiment de linişte şi împlinire, pe care îl cauţi toată viaţa.

Sau, treci pe stradă, şi vezi un prichindel ce-ţi oferă, cu mâna mica şi plină de bătături, o mica opera de artă, o poşetă de hârtie, pe care-ţi cere nişte amărâţi de 10 lei, ca să-şi cumpere şi el o pâine sau ceva de mâncare pentru ziua ce trece. În ultima vreme, însă, acestor ambulanţi vânzători, pâinea le este luată de cei care, prin inovaţie, au reuşit să revolutionize lumea poşetelor cu noi modele, invadând până şi partea online. Astfel că, pe net, nu o să găsiţi doar încălţăminte şi îmbrăcăminte, ci şi poşete online. Spre exemplu, Michael Kors, un producător vestit de genţi, şi-a extins afacerea şi prin site-ul prin care vinde şi trimite gentile în toată Europa. Tot aşa, şi Fossil, care, probabil, vă sună mai cunoscută ca o firmă de ceasuri, decât ca una de poşete şi genţi. Poşetele de la Fossil încep de la 500 de lei şi cresc pâna la 1650 lei, cea mai scumpă poşetă care se află pe www.mycloset.ro . La Michael Kors, însă, preţurile încep de la 512 lei, la 3879 lei.

Eu una, însă, prefer gentile de piele naturală. Ţin mai mult decât o poşetă obişnuită şi ieftină. Să vă fac şi câteva recomandări. Chiar dacă sunt puţin mai scumpe, v-aş recomanda să apelaţi la GUESS. Una din genţile mele preferate, le găsiţi pe  http://www.mycloset.ro/guess-sonja-logo-cross-body-bag-khaki , la un preţ foarte avantajos. Şi, nici nu puteţi pune la îndoială autenticitatea mărcii sau corectitudinea administratorilor site-ului.

Indiferent de poseta aleasa, este foarte important ca aceasta sa fie asortata bine cu o pereche de sandale de vara sau cu pantofi eleganti si chiar o pereche de botine de firma.

Până la o dată viitoare, vă doresc să vă găsiţi o geantă „după sufletul vostru”.

Cu drag,

K.