plafar

Plafar online magazin suplimente alimentare

Prin definiție un plafar online este un magazin de unde puteți cumpăra suplimente alimentare, adică produse naturale care vă pot fi de folos în tratarea unor afecțiuni ale organismului, fie în terapii exclusiv naturiste, fie în paralel cu medicina alopată.

Produsele naturale pentru sănătate sunt substanțe naturale care pot fi utilizate pentru a menține sau a restabili sănătatea. Acestea pot fi vitamine, minerale, ierburi sau alte plante, aminoacizi (blocurile individuale de proteine) sau părți din aceste substanțe. Aceste suplimente alimentare pot apărea sub mai multe forme, cum ar fi pastila, capsula, tableta sau forma lichidă. Ele suplimentează (adaugă) dieta și nu ar trebui să fie considerate un înlocuitor pentru alimente.

Produsele naturale pentru sănătate sunt disponibile pe scară largă în magazinele de alimente de sănătate, magazinele alimentare, farmaciile, pe internet și prin poștă. Oamenii le iau în mod obișnuit din motive legate de sănătate. Produsele obișnuite de sănătate naturală includ vitamine și minerale (cum ar fi vitamina C sau un multivitamin), botanice (ierburi și produse vegetale, precum sunătoare) și substanțe care provin dintr-o sursă naturală (cum ar fi acizii grași omega-3). Pe toate le gasiți la un plafar online sau într-un magazin fizic.

suplimente plafar online alimentare naturiste

Oamenii au folosit ingredientele active din produsele naturale pentru sănătate de mii de ani pentru a ajuta la păstrarea unui organism sănătos și pentru a trata bolile. Uneori, aceste produse naturale sunt baza pentru unele dintre medicamentele comune de astăzi. De exemplu, oamenii au folosit ceai de scoarță de salcie de secole pentru ameliorarea febrei. Companiile farmaceutice au identificat în cele din urmă substanța chimică din scoarța de salcie care a ușurat febra și au folosit aceste cunoștințe pentru a produce aspirină.

De ce plafar online pentru suplimente alimentare

Nu toate ierburile sau orice produse naturale sunt potrivite pentru sănătatea dvs. Dacă nu sunteți sigur cu privire la siguranța unui supliment alimentar sau a unei plante medicinale, discutați cu medicul, farmacistul sau dieteticianul.

Spuneți întotdeauna medicului dumneavoastră dacă utilizați un produs natural pentru sănătate sau dacă vă gândiți să combinați un produs natural pentru sănătate cu tratamentul dumneavoastră convențional. Este posibil să nu fie sigur să renunți la tratamentul tău medical convențional și să te bazezi doar pe un produs natural pentru sănătate. Acest lucru este important în special pentru femeile care sunt însărcinate sau alăptează.

Când utilizați produse naturale, suplimente alimentare de la plafar, țineți cont de următoarele:

Căutați pe etichetă produsele care au un număr de produs natural sau un număr de medicină homeopatică. Aceste numere vă spun că produsul este sigur și util dacă urmați instrucțiunile de pe pachet.
La fel ca medicamentele convenționale, produsele de sănătate naturale pot provoca reacții adverse, pot declanșa reacții alergice sau pot interacționa cu medicamentele cu prescripție medicală și fără prescripție medicală sau cu alte produse naturale pe care le-ați putea lua.

Un efect secundar sau interacțiunea cu un alt medicament sau supliment poate înrăutăți alte afecțiuni de sănătate.
Modul în care sunt fabricate produsele naturale pentru sănătate nu poate fi standardizat. Din această cauză, cât de bine funcționează sau orice efecte secundare pe care le provoacă pot diferi între mărci sau chiar în loturi diferite ale aceluiași brand. Forma de supliment pe care o cumpărați în alimente de sănătate sau magazine alimentare poate să nu fie aceeași cu cea utilizată în cercetare.
În afară de vitamine și minerale, efectele pe termen lung ale majorității produselor naturale pentru sănătate nu sunt cunoscute.

Mai multe detalii gasiti aici.