Fashion

Parfumuri online

„Eleganţa nu e posibilă fără el…parfumul face parte din tine. ” (Coco Chanel)

De cele mai multe ori, alegerea unui parfum potrivit pentru tine, e destul de dificilă. Deoarece parfumul poate fi transformat într-o veritabilă armă de seducţieel trebuie căutat cu grijă şi răbdare. Cine ştie? Poate prin el îţi vei putea găsi perechea.

Trecând peste descrierea de mai sus, o să vă spun câteva tipsuri, care-mi sunt de ajutor atunci când rămân fără vreo aromă care să mă surprindă şi pe mine.

parfumuri online

În primul rând, înainte de a pleca la cumpărături, să-ţi faci o listă cu preferinţele tale. Spre exemplu, dacă îţi place mireasma ierbii proaspăt cosite, nu o vei alege pe cea de liliac sau a focului de tabără, nu? Totodată, încearcă să vezi care sunt aromele care îţi plac şi care se pliază pe personalitatea ta. Este un pas important, deoarece, în funcţie de astea, poţi alege tipul de parfum.  Astfel, poţi ajunge la o decizie.  Dacă îţi iei parfum cu nuanţă florală (trandafir, levănţică), orientale (vanilie, scortisoara), citrice, „verzi” (iarba proaspata, mirosul de brad), oceanice (aer sarat, nisip) sau lemoase (pin, lemn de santal). Pe lângă toate astea, ar fi fain să ţii cont şi de tipul tău de personalitate. Dacă eşti o persoană activă, îţi place să petreci mult timp în aer liber, şi foloseşti mai rar machiajul si fondul de ten, ar trebui să te orientezi către un parfum cu o aroma mai fresh.  Dacă, însă, vrei să impresionezi şi la sală, atunci orientează-te spre o aromă mai sport.  

După asta, va trebui să te gândeşti bine ce fel de “parfum” vrei. Dacă îţi iei parfum, care,deşi e cel mai scump, e cel cu cea mai mare durată. Dacă vrei apă de parfum, vei scoate mai puţini bani din buzunar, dar va mirosi mai puţin timp. Totodată, s-ar putea să te gândeşti şi la nişte variante mai ieftine, cum ar fi apa de toaletă şi apa de colonie. Dintre cele două, pentru service, îţi recomand apa de toaletă. Neavând un miros aşa pătrunzător, este mai potrivită. Apa de colonie e o variantă mai ieftină şi mai puţin mirositoare, a parfumului.

Dacă ai trecut şi de acest pas, poţi trece direct la alegerea parfumului din magazine. Când ai identificat unul care îți place, poți apela la parfumuri online, sunt mai ieftine, nu plătesc chirie într-un mall, dar ai grijă să fie parfumuri originale. Înainte de a pleca la cumpărăturile de parfum, evită să te parfumezi. Aşa, ai putea risca să afectezi mirosurile sau chiar să le amesteci între ele. Chiar dacă, azi, prin magazinele de specialitate poţi găsi testere pe care să pulverizezi parfumul. Nu e recomandat să le foloseşti. Mai bine încerci direct pe pielea ta şi vezi cum reacţionează la contactul cu el. Nici nu te grăbi să îl iei. Înainte de a cumpăra un parfum, testează-lpentru 24 de ore, şi după, te poţi întoarce să îl cumperi, în cazul în care pielea ta nu prezentat nicio alergie la contactul mai îndelungat cu el.

În cazul în care nu eşti sigură pe aroma care ţi se potriveşte, poţi lua o prietenă cu tine, sunt sigură că nu ar refuza o astfel de ocazie, şi îi ceri părerea. Te poate ajuta. Dacă nu poţi, însă, merge cu nimeni mai apropiat, poţi apela, chiar şi la cei din magazine, care sunt amabili.

Sper că v-a ajutat! Dacă ţi-a plăcut, poţi da un like!

PS. Aştept părerile voastre în comentarii.