Produse Fitness si Slabit

Pantaloni pentru slabit

Sunt sigură că pentru mulți dintre noi, cântarul este un inamic, mai ales în perioada verii. Iar silueta perfectă, promovată de toate posturile de televiziune se lasă așteptată, chiar și după luni întregi de sală. Cu toate astea, cred că am găsit o soluție. Dar depinde de voi.

Într-adevăr, o să găsiți multe variante pe net. Pilule-minune, programe de slăbit în 2 săptămâni, exerciții care fac celulita

pantaloni-pentru-slabit-neopren-fit

să dispară, și lista poate continua. Nu e chiar așa. Ca să ajungeți să vă lăudați cu câteva kilograme în minus, chiar trebuie să munciți pentru asta. Să vă zbateți. Să aveți senzația că s-ar putea să o dați în bară, dar să vă așteptați la un rezultat pozitiv. Să aveți încredere în voi că veți reuși.

Soluția mea? E simplă. O pereche de pantaloni de slăbit, pantaloni creați special pentru a asigura efectul de saună, care stimulează eliminarea toxinelor din corp, reduce modificările degenerative ale țesuturilor, precum și împiedică formarea unor cicatrici inestetice.

Dar ce e așa diferit la pantalonii ăștia, o să vă întrebați. Peste tot sunt acum metode revoluționare, care, la unii merg, la alții nu. Ce vă garantează că această pereche chiar va funcționa?

Ei bine, asta depinde în primul rând de voi. Ei sunt realizați dintr-un material subțire, ceea ce ajută la folosirea lor chiar și pe sub haine, fără a arăta inestetic, ba chiar rămân invizibili și nu te incomodează la mers. Subțiază șoldurile,maschează burta, modelează zonele problematice și elimină formele inestetice. Prin tehnologia pe care o

pantaloni-de-slabit-neopren-fit

folosesc, aceea de a slăbi prin căldura propriului corp, pot fi ușor folosiți și la munca de birou, unde tu îți faci treaba ta, iar el e ajută  ca al tău corp să elimine prin transpirație, toxinele dăunătoare, precum și o parte din țesutul adipos de pe coapse, fese, talie și burtă.

Mai apoi, chiar dacă pare că acești pantaloni de slabit fac toată treaba, nu e chiar așa. Au nevoie să vadă și din partea ta un mic efort. Te-ai gândit vreodată să mergi pe jos până la servici? Nu în zilele friguroase de iarnă, dar în cele în care vremea vă permite. 90 de minute de mers pe jos ard multe calorii. Sau, puteți alerga dimineața și seara câte 5-10 minute, și, e aproape echivalent cu cele 90 de minute de mers pe jos. Iar mersul pe jos nu are efecte doar din punctul de vedere al arderilor, ci și pentru bunăstarea propriului organism. Vă poate ajuta la îmbunătățirea stării de sănătate, precum și la menținerea tonusului muscular.

Pe lângă toate acestea, pantalonii neopren pot fi și mai folositori, dacă vă auto-impuneți o dietă care să vă ajute să dați mai repede surplusul de kilograme. Sau, nu neapărat o dietă, cât să eliminați din alimenatația de zi cu zi, prăjelile, fast-food-ul, carnea de porc, chipsurile, și să le înlocuiți cu fructe, lactate slabe, gustări sănătoase.

Aruncați un ochi si pe lenjerie modelatoare.