Bucatarie

Mixer vertical de mana

Mixerul a fost una dintre cele mai iubite invenţii din industria bucătăriei. Pentru început, deşi doar manual, acesta le-a permis bucătăreselor mai puţin experimentate să gătească faimoasa bezea. Pe măsură ce timpul a trecut, şi mixerul a suferit îmbunătăţiri radicale. Astfel, acestea pot fi alese dintr-o gamă variată. De la cel pentru frappe, la cel cu bol sau de mână. Industria lor, totodată, a început să se dezvolte din ce în mai mult, astfel că azi, în domeniu, s-au deschis mai multe firme. De la Braun la Philips, la Kitchenaid şi Moulinex.

elefant.ro

Bineînţeles, şi acestea se pot alege în funcţie de mai multe criterii. Spre exemplu, în cazul în care preferaţi o cafea de vară, rece, un mixer de frappe e cel mai indicat. Spcial creat pentru a optimiza amestecul pentru acest tip de cafea, vă poate ajuta să vă reinventaţi cafeaua cu gheaţă de dimineaţă. N-o să mai fiţi nevoiţi să mergeţi până la Starbucks pentru un frappe.

mixer_vertical

Mixerul vertical este o alternativă la scăparea de “picăturile” ce stropeau suprafaţa de lângă bolul sau vasul în care gătiţi. Acesta blochează orice tentative de a murdări bucătăria. Printre cele mai cumpărate mixere verticale, sunt cele de la Philips sau Braun. Pe emag.ro, găsiţi mixere verticale de la Philips la 90,93 lei, un preţ avantajos. Vine însoţit de un bol cu o capacitate de 0.5 litri, dar îl puteţi înlocui, în cazul în care aveţi de gătit o cantitate mai mare. Motorul are o putere de 550W, destul de puternic pentru a rezista chiar şi celor mai dure ingredient. Spre deosebire de acesta, mixerele vertical Braun, încep de la 150 lei, şi vin însoţite de un bol cu o capacitate de 0.6 litri. Cu toate acestea, puterea motorului e mai mica, de doar 450W, chiar dacă mixerul este îmbogăţit din alte puncte de vedere. Prezintă un design compact, precum şi tehnologia PowerBell, care îmbunătăţeşte viteza şi calitatea.

Mixerul de bucătărie, poate fi însă şi mixerul de mână. Acesta poate fi manevrat uşor, în orice moment. Spre exemplu, dacă plănuiţi o excursie, dar nu vreţi să cheltuiţi foarte mult pe mâncare, vă puteţi achiziţiona un transformator de energie, care să vă ajute să folosiţi mixerul. Cel mai ieftin, îl găsiţi, ca de obicei, pe www.emag.ro, la un preţ de 49 de lei, de la SINBO, cu 5 trepte de viteze, şi o putere de 125 W. dacă vreţi să vă orientate spre ceva cu mai multe caracteristici la care să aveţi acces, o achiziţie mai “de durată”, ar fi Bosch sau Tefal. Moulinex-ul nu iese nici el din ecuaţie.

Cu toate astea, dacă aveţi o reţetă mai grea de făcut şi trebuie să amestecaţi mai multe ingredient, puteţi opta pentru un mixer cu bol încorporat. Acestuia, deşi este mai puţin mobil ca cele prezentate mai sus, nu vă puteţi îndoi de modul curat în care îşi face treaba. Vă scuteşte de murdărie şi de folosirea a zeci de boluri care se uzează.

elefant.ro

Şi, acum, mai pe final, am pregătit o surpriză. Mixerul Kitchenaid, o marcă renumită în domeniul gastronomic pentru calitatea produselor. Deşi are un preţ mai piperat, acesta are “o construcţie robustă din metal, şi beneficiază de capacitatea de a fi modernizat cu noile accesorii, indiferent de anul de fabricaţie.”,asta declară site-ul lor. Nu vă pot spune nimic despre el deocamdată. Nu am avut niciunul în mână.

Dacă vă gândiți la un storcător de fructe informațivă de aici, sau poate un mixer cu bol.

Sper că acest articol v-a fost de folos! Nu uitaţi de like!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *