Machiaj

Machiaj de seara

Pantofii? Bifat. Rochia? Bifat. Poşeta? Done. Dar parcă lipseşte ceva… ah, da, un machiaj de seara! Cum puteam uita cel mai importan lucru? Cel care poate da un plus de strălucire sau nu întregii ţinute. Machiajul. Astea sunt gândurile noastre când mergem la o petrecere nocturnă,nu? Dacă ziua mai poţi fugi de acest stres, noaptea e un „must-have”, deoarece îţi poate da sau nu un aer de femeie odihnită. Şi, cu siguranţă, nimeni nu vrea să i se vadă cearcănele căpătate în urma unor ore suplimentare la muncă.

Gasesti aici cele mai noi tendinte in machiajul de zi.Dacă vrei un machiaj de seară elegant, e bine să faci o combinaţie între machiajul de zi şi cel de ocazie, machiaj care poate conţine şi câteva elemente de smokey-eyes. Acesta trebuie să fie puţin mai accentuat ca cel de zi, nu e nevoie să fie la fel de complicat ca cel de ocazie. Prin urmare, acesta nu trebuie neapărat să facă o schimbare dramatică în înfăţişarea unei doamne. Dacă vreţi să obţineţi un machiaj simplu de seară, puteţi accentua machiajul de zi, asta ducând şi la o senzaţie de naturaleţe şi distracţie alături de ceilalţi, fără să te simţi împovărată de greutatea unui machiaj dificil care se poate strica în orice clipă.

Nu uitați că pentru un rezultat perfect este foarte important să alegeți un fond de ten de calitate, care sa va ofere o acoperire perfecta.

Oferta Kit Profesonal Farduri

machiaj simplu de seara
sursa: MaryamMaquillage.com

Şi, totuşi, vine întrebarea „Dar poţi aplica acelaşi tip de machiaj la toate nuanţele ochilor?”. Iar răspunsul meu, poate, te va ajuta să alegi un machiaj potrivit pentru culoarea ochilor tăi și un set de pensule machiaj potrivit.

Machiaj pentru ochi albastri

machiaj ochi albastri
sursa: PrettyDesigns.com

Un machiaj de seară pentru ochi albaştri, pe care îl foloseşte o prietenă şi arată bine indiferent de situţie, e cel în care îşi creionează contururile exterioare cu un creion negru. Apoi, în funcţie de ocazie, îşi alege culoarea fardului. Îmi povestea odată, că pentru ochii ei, se potrivesc fardurile de culoare argintiu, roz pal, auriu si violet, precum şi cele de perla, maro-gri si liliachiu. Tot ea, îmi povestea că evită folosirea unui fard de culoare albastră,tocmai pentru a nu da senzaţia de oboseală sau de ochi îmbătrânit. Pentru inspiratie click pe oricare din poze si gasiti orice va doriti pe site-urile din care m-am inspirat si eu.

Pentru machiajul de seară pentru ochii căprui, trebuie alese nişte nuanţe care să contureze culoarea irisului. În comparaţie cu ochii albaştri sau verzi, cei căprui se potrivesc cu aproape orice nuanţă metalizată. Spre exemplu, auriul, bronzul, arămiul şi argintiul arată minunat în combinaţie cu farduri mate. Dacă eşti mai mai îndrăzneaţă, poţi cocheta şi cu nuanţele de verde sau oranj.

Machiaj pentru ochi verzi

machiaj ochi verzi
sursa:stylefrizz.com

Verde, oh! Nu te-am uitat nici pe tine, draga mea prietenă. Fiind o iubitoare de ochi verzi, am să încerc să vă spun câteva chestii care să vă folosească. Machiajul de seară pentru ochii verzi trebuie să evite folosirea unor culorile calde cu nuanţe de sau înspre roşu, burgundy şi movurile rozalii. În plus, atunci când vrei să îţi faci un machiaj cu smokey eyes, nu aplica mult negru, pentru că îţi întunecă prea mult privirea şi verdele devine şters. Dacă vrei să îţi scoţi culoarea irisului în evidenţă, ai putea folosi farduri cu nuanţe mai reci. Spre exemplu, dacă vrei să foloseşti o nuanţă de maron, gri maroniul e perfect. Pe de altă parte, dacă vrei nişte culori calde, le poţi folosi în partea de sus a pleoapei.
Oferta Kit Profesonal Farduri

Machiaj de seara smokey eyes sau ochi de felina

smokey_eyes
sursa: MaryamMaquillage.com
tutorial smokey eye
sursa:MaryamMaquillage.com

Cam asta-i ce ştiu eu despre machiajul de seară. Dacă v-a ajutat articolul meu cu ceva, nu uitaţi să apăsaţi butonul Like sau să scrieţi un comentariu.

Până data viitoare, poate vă interesează cum găsiți cea mai bună trusa de manichiura.