Kendama

Kendama

Detinerea unei kendama a devenit ceva normal pentru o persoana cu varsta cuprinsa intre 5 ani si 40 de ani, dificultatea consta in dexteritatea in manevrarea acesteia si reusirea a cat mai multor proceduri fara greseala.

Privesc cu admiratie in parcuri cum copii de toate varstele se ambitioneaza sa realizeze scheme mai complicate decat amicul de joaca si se intrec in maestria cu care reusesc sa aseze bila pe spike din pozitii aparent imposibile.

Kendama KDM

Datorita acestei pasiuni create in jurul jucariei minune, producatorii se intrec in oferte care mai de care mai diverse, atat din punct de vedere al vopselei utilizate in decorarea bilei si a manerului, cat si in materiale diferite din care fauresc produsul. Sunt prezente pe piata pentru colectionari kendame din lemn de cires, din lemn dulce (Senna Siamea), din bambus sau padauk, sau diverse asocieri de esente intr-o bucata de lemn stratificat, din care un mester priceput obtine o piesa perfecta din care se va naste la sfarsit o frumoasa kendama. Aspectul lemnului aduce un efect de senzatie jucariei, iar executia schemelor complicate pare ca este favorizata de aspectul kendamei.

kendama com ro

Cititi mai multe informatii despre kendama.