Kendama

Kendama – Jucaria Preferata

Intr-o lume coplesita de sedentarism si de hipnoza smartphone-urilor si a tabletelor, iata ca renaste o pasiune pentru kendama, o jucarie extrem de simpla care nu are legatura cu tehnologia si nici cu electricitatea.

Daca analizam un pic istoria acestei jucarii, dar si nivelul la care au ajuns in zilele noastre concursurile si

kendama de cumparat

turneele din Japonia, SUA si Marea Britanie, realizam ca nu este tocmai o jucarie. Este un instrument de cultivare a concentrarii, ambitiei si perseverentei.

O kendama este formata dintr-un ciocanel numit ken cu 3 sau 5 cupe de diferite marimi, o bila din lemn si o ata care leaga cele doua elemente.

Tipuri de kendama de vanzare

In magazinele online veti gasi mai multe modele de kendama din care sa alegeti, in caz ca v-ati planificat sa va distrati si dvs cu ceva ce nu va afecteaza vederea, va pune sa faceti miscare si va da si satisfactii.

In primul rand ar trebui sa vorbim despre lemnul din care aceste instrumente (ati observat ca nu le mai numesc

jucarii) sunt realizate. Acesta trebuie sa fie de esenta tare (fag, stejar, cires etc) pentru a nu isi pierde forma datorita numeroaselor lovituri dintre bila si ken. Exista si modele precum cel din imagine, fabricate din mai multe tipuri de lemn (inclusiv bambus), care ofera un aspect deosebit kendamei.

Cel mai important aspect care diferentiaza kendamele vizual este culoarea si dimensiunea. Culorile pot fi solide, transparente, in dungi sau cu diverse efecte pastelate (marble, translucent etc) sau chiar cu aspect crapat de vopsea veche. Culorile pot imbraca numai bila sau si ken-ul.

Oferta ASK Store

kendama de vanzare

Exemple de kendame

 

bambuscrack paint kendamekendama de cumparat marblekendama de vazanre cauciuc

Mai multe informatii si modele gasiti in magazinul online prin click pe kendama de vanzare.

Distractia cu aceste jucarii este antrenanta si aveti nevoie de multa ambitie pentru a castiga putina indemanare. Ganditi-va ca exista maestrii in lume, care pot face cateva zeci de jonglerii diverse fara sa greseasca. Exista chiar si carti cu explicarea diferitelor miscari pe care le poti face cu jucaria de lemn.