Mobila

Fotoliu puf sau para

De cate ori nu ati ajuns acasa obositi dupa o plimbare lunga la shopping si nu v-ati fi dorit sa detineti un fotoliu puf sau un fotoliu para, din aceeasi categorie de fotolii de relaxare?! Nu mai aveti de ce sa amanati achizitionarea unui astfel de prieten al relaxarii, preturile sunt reduse, spatiul ocupat este restrans, iar satisfactia este imensa.

 

fotoliu pufrelaxfotoliu parafotoliu minge

Fotoliu Pufrelax – Relaxo

 

Fotoliu para Pufrelax Sunlounger

 

Fotoliu minge Telstar XL

Fotoliu para sau fotoliu puf

fotoliu pufAmbele variante sunt piese atractive de mobilier, datorita umpluturii de perle din polistiren, extrem de moi si usor fotoliu puf paracomprimabile, care iau forma corpului atunci cand ne cufundam in ele, oferind o pozitie extrem de comoda celor care cauta relaxarea cu ajutorul unui asemenea partener.

Fotoliile de tip para sunt prevazute cu un spatar mai inalt, care ajuta la sustinerea spatelui intr-o pozitie relativ dreapta, fiind preferate de cei cu probleme de spate, in timp ce fotoliul puf clasic iti permite sa stai in ce pozitie doresti.

Fotoliul para iti permite chiar sa il folosesti pe post de scaun la masa sau iti permite sa lucrezi la laptop intr-o pozitie extrem de comoda.

Ambele modele permit completarea perlelor de polistiren sau golirea scaunului pentru a fi spalat la masina automata, in functie de materialul din care ne dorim scaunul. Optiunile clasice fiind imitatie de piele sau material textil de inalta rezistenta.

Puteti consulta oferta de fotolii de pe eMag, unde sunt prezent producatori de prestigiu ca Mobexpert dar si comercianti specializati pe o anumita nisa cum ar fi Pufrelax.

Design special: aceste fotolii puf multicolore sunt excelente pentru șezut, tras un pui de somn și relaxare, material durabil, potrivit pentru sufragerie sau dormitor. Designul cu fermoar extra lung permite depozitarea mai bună a obiectelor mari. Perfect pentru depozitarea jucăriilor copiilor sau chiar pentru ținerea pilotei și pernelor.

Sunt minunate pentru jocuri și studiu în dormitoarele pentru adolescenți sau pentru studenți sau chiar pentru o noapte de film de familie, de joaca pe consola, întâlniri sau lectura. Aceste modele se potrivesc perfect in camera.