Fideget Cube

Fidget Cube anti stress pentru Romania

Persoanele care se regasesc deseori in situatii stresante sau cele care sufera de anxietate au acum la indemana Fidget Cube, o noua jucarie anti stress. O jucarioara terapeutica de mici dimensiuni care a fost creata special pentru tratarea starilor de nervozitate si diminuarea efectelor acestora.

 

 

Oferta Magazin Fidget Cube

Forma si functionalitatea Fidget Cube a fost obtinuta dupa numeroase experimente si studii ale acestui fenomen, iar producatorii se lauda ca ofera clientilor adevarate remedii impotriva starilor anxioase.

Cum functioneaza Fidget Cube

Practic vorbim despre un cub standard fabricat din material plastic si cauciuc care dispune pe fiecare fata de diverse butoane si rotite care va ajuta sa scapati de stress. Inlocuieste popularele mingi din burete sau silicon pe care trebuie sa le strangi in mana cu patos. Trebuie sa recunosc ca acestea imi ofera o oarecare placere si relaxare. Cuburile Fidget in schimb ofera mult mai multe forme si posibilitati de destresare: butoane, rotite, comutatoare, joystick-uri etc.

Rainbow Spinners Fidget Romania

Gasiti aici si oferta Fidget Spinner

Asa ca, daca va regasiti deseori jucandu-va cu pixul, apasand cu nervozitate pe butonul acestuia sau facand orice alta manevra mult mai des decat este normal, atunci sigur aveti nevoie de Fidget Cube. Acum il gasiti in magazinele online din Romania la preturi accesibile, cu livrare direct la domiciliu sau la birou.

fidget cube

Spor la destresat!