Fashion

Din garderoba unei femei, pantofi eleganti cu toc

Când vine vorba de garderoba unei femei, unul din cele mai importante obiecte, este pantoful de damă. Cu toc mediu sau înalt, cu talpă joasă, cine şi-ar fi închipuit vreodată, că există atât de multe variaţii? Când pui mâna în buzunar, prima tentaţie e să îţi iei mulţi şi variaţi, adică perechi de pantofi de damă ieftini, fără o calitate anume. Vrei doar să îl asortezi şi să pari mereu „cool” şi „fashion”.  Dar asta se întâmplă până îl întâlneşti pe cel din piele naturală. Când l-ai descoperit, îi arunci pe toţi cei dinainte, oricât de dragi ţi-au fost, şi îi înlocuieşti cu mai puţini, dar de calitate. Aceştia vor avea grijă, cu siguranţă, de confortul şi de sănătatea picioarelor tale.

Pantofi dama ieftini

În domeniul bussiness-ului, pantofii cu toc înalt, îşi au locul consacrat. Chiar dacă la nivel ortopedic, aceştia nu sunt recomandaţi, dat fiind faptul că pot duce la anumite afecţiuni atât la nivelul piciorului, cât şi la cel al coloanei. Tocmai de asta, mai apelăm la pantofii sport, care, deşi nu sunt la fel de fashion, sunt mai comozi şi mai practici. Ei se pot asorta destul de uşor la o pereche de blugi skinny sau boyfriend. Dar, dacă nu vrem pantofi sport, putem totuţi apela la cei cu toc mic, care sunt mai comozi decât cei cu toc înalt, dar nu la fel de comozi ca cei sport.

Ne este greu să găsim mereu pantofii la care am visat, aşa că mai apelăm şi la varianta „pantofi de damă online”.  Ce-i drept, în ultima vreme, chiar avem de unde alege. Marile firme de pantofi au început vânzările online şi chiar oferă un discount de până la 15% celor care efectuează plata cu cardul. Mai există însă, şi acel moment în care, după ce ai văzut o poză pe Pinterest, o poză super faină a unui pantof, pe care l-ai vrea şi tu, dar –ai de unde. Apelezi la pantofii la comandă. Îmi recomandase o prietenă, un site de pantofi la comandă, de care, chiar sunt mulţumită. Găsiţi online şi diverse modele de pantofi eleganţi, pe care îi puteţi purta la nunţi, botezuri, sau, chiar…la o ieşire în oraş cu prietenul. Cei de acolo sun tpregătiţi de orice, de aceea, vă pun la dispoziţie şi nişte modele, care, v-ar putea inspira.

Pantofi eleganti cu toc

Pantofii cu toc înal t,oh! Fir-ar, iar am ajuns la ei… ei bine, îmi aduc aminte de cunoscuţii pantofi cu platformă, cei care, ne susţin piciorul, ca să nu ne prăbuşim, în cazul în care sunt prea înalţi ca să ne ţinem singuri echilibrul. Cei cu care, într-o vreme, Ladz Gaga stârnea controverse.

Lăsând la o parte toate aceste detalii mai nesemnificative, o să vă spun şi eu câteva chestii despre firmele de pantofi pe care, eu una, le respect. Benvenuti e una dintre ele. Şi, de fiecare dată când am avut o pereche de pantofi de la ei, nu m-au dezamăgit. E situată pe locul 4 mondial, în domeniul pantofilor, dar, chiar merită. Mai sunt şi Louboutin şi Jimmz Choo, dar sunt mai greu de găsit în România. Trebuie să daţi comanda direct pe site-ul lor.

Daca e cald afara, putem alege si o pereche frumoasa de sandale de vara sau botine si chiar ceva dragut pe care sa le asortati la o poseta de piele.

Sper că v-a ajutat! Aştept părerile voastre în comentarii. Până data viitoare,