Telefoane mobile

De ce as alege Samsung Galaxy A25 5G

Samsung Galaxy A25 5G este un smartphone care combină performanța impresionantă cu un design modern și funcții avansate. Echipat cu un ecran Super AMOLED de 6,5 inci, oferă culori vibrante și detalii clare, având o luminozitate de până la 1.000 de nits și tehnologia Vision Booster pentru o vizibilitate excelentă în exterior. Ecranul include și Eye Comfort Shield, reducând lumina albastră dăunătoare pentru protecția ochilor.

Design și Construcție

Designul telefonului este elegant și minimalist, cu un finisaj sablat și un profil subțire. Disponibil în culorile Blue Black, Blue și Yellow, Galaxy A25 5G impresionează prin aspectul său curat și modern.

Performanță și Capacitate

Sub capotă, Galaxy A25 5G este alimentat de un procesor Exynos 1280, cu opțiuni de 6 GB sau 8 GB RAM și stocare internă de 128 GB sau 256 GB, extensibilă până la 1 TB cu un card microSD. Performanța este susținută de conectivitatea 5G, asigurând viteze rapide și eficiență în multitasking.

Samsung Galaxy A25 5G

Cameră și Funcții Multimedia

Camera principală de 50 MP, asistată de OIS (Optical Image Stabilization), captează imagini de înaltă calitate, în timp ce camera frontală de 13 MP este ideală pentru selfie-uri detaliate. Tehnologiile OIS și VDIS asigură videoclipuri stabile și clare, chiar și în mișcare. Sistemul audio Dolby Atmos oferă o experiență auditivă captivantă.

Baterie și Încărcare

Telefonul dispune de o baterie generoasă de 5.000 mAh, cu funcție de încărcare rapidă Super Fast Charging, garantând o autonomie de durată și reîncărcare rapidă.

Securitate și Actualizări

Galaxy A25 5G este protejat de Samsung Knox Vault, oferind securitate avansată pentru datele personale. Telefonul vine cu până la 4 generații de actualizări ale sistemului de operare și 5 ani de mentenanță a securității, asigurând o utilizare pe termen lung.

Specificații Tehnice

  • Dimensiune ecran: 6.5 inch, Super AMOLED, 1080 x 2340 pixeli, 120 Hz
  • Memorie internă: 128 GB / 256 GB, RAM 6 GB / 8 GB
  • Procesor: Exynos 1280, Octa-core
  • Camere: Principală 50 MP, Frontală 13 MP
  • Baterie: 5000 mAh, Super Fast Charging
  • Conectivitate: 5G, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, NFC
  • Senzori: Amprentă, Accelerometru, Giroscop, Proximitate, Luminozitate, Geomagnetic

Galaxy A25 5G este un telefon complet, ideal pentru utilizatorii care caută performanță și stil într-un singur pachet.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina eMAG.