Bucatarie

Cuțite Harry Blackstone

Mult promovatele cuțite Harry Blackstone mi-au atras atenția datorită aspectului atrăgător dar mai ales datorită calităților pe care cei doi prezentatori germani de teleshopping le prezintă cu  atâta pasiune.

cuțit harry blackstone

Am mai trecut printr-o experiență asemănătoare cu un set de cuțite prezentate cu aproximativ 6 ani în urmă. Cred că vă mai amintiți cuțitul care taie cuie. Desigur că nu pentru a tăia cuie le-am achiziționat, ci pentru calitatea lor și pentru ca aveam nevoie de un se de cuțite. Setul a fost foarte util când aveam musafiri, dar deseori am realizat că foloseam cuțitul de tocat cu preponderență.

Setul de cuțite Harry Blackstone are un design demențial, asocierea culorilor alb și negru fiind foarte atrăgătoare pentru aceste cuțite.

Faptul că suprafețele cuțitelor sunt acoperite cu strat ceramic asigură o tăiere uniformă, curată, fără riscul de deformare a feliei. Imaginați-vă că trebuie să tăiați o felie de cozonac cald sau una de cașcaval pane. Miezul cozonacului s-ar lipi imediat de cuțit și în cursa cuțitului s-ar aglomera către marginea apropiată a feliei. Folosind cuțitele Harry Blackstone nu vă veți mai întâlni cu astfel de situații.

Ocerta cuțite Harry Blackstone

Iincluderea în pachet a celor 6 cuțite de friptură, a curățitorului de legume, cuțitul de fructe, cel de carne și cel de dezosare fac din această ofertă una extrem de atrăgătoare.