Cadouri

Cum sa alegi cel mai bun set de pescuit

Există mai mulți factori care influențează alegerile unui pescar în privința kit-ului de pescuit potrivit pentru o partidă de pescuit de pomină la crap sau caras. Un set de pescuit ideal, care să nu îți facă surprize când iți este lumea mai dragă, nu este chiar ușor de găsit atunci când comercianții sunt limitați de stocul existent sau de experiența pe care o au in faza de proiectare a ofertei comerciale.

Cost

Unii oameni au bani de cheltuit, iar alții nu. Dar stropirea de argint și numărul de pești capturați nu sunt direct o relație liniară. Prin urmare, sfatul nostru este acesta, dacă sunteți nou, alegeți ceva ce vă puteți permite și care se potrivește bine bugetului dvs. În acest fel, dacă descoperiți că ați avut succes, puteți face întotdeauna upgrade ulterior. Și dacă nu reușești, incursiunea ta într-un sport nou te-a costat doar o fracțiune din preț (nu te teme, vei reuși).

Complexitate

Funcțiile avansate pot fi uneori utile. Dar dacă nu ați învățat elementele de bază, atunci de ce să adăugați ceva la care să vă gândiți? În ceea ce privește primul nostru punct, funcțiile avansate tind, de asemenea, să coste mai mult.

Alege-ți stilul

Trebuie să alegeți cea mai bună configurație de pescuit pentru crap pentru tipul de pescuit pe care intenționați să îl faceți. Dacă doriți să plutiți peștele, nu veți avea nevoie de o tijă care să arunce un boilies pe lună și o tambur de mărimea unui camion. Dimpotrivă, dacă vă place ideea de registru, o tijă ușoară cu acțiune rapidă și o bobină de bumbac pentru o bobină nu o vor tăia.

kit pescuit

Care este cea mai bună configurație de pescuit la crap pentru începători?

Cea mai bună configurație de kit set de pescuit pentru crap pentru începători este cea care le oferă cele mai mari șanse de a prinde cât mai mulți pești. Aici, am spus-o … dar ce înseamnă? Ei bine, vrem niște lucruri. Vrem o configurație de pescuit a crapului care să fie fiabilă, să arate bine, să prezinte naluca bine și să aibă capacitatea de a trage orice prindem fără nici o dificultate. Este chiar atât de simplu, orice lucru care nu îndeplinește aceste cerințe este „lux”.

Pentru a vă ajuta, am alcătuit o listă de articole de pescuit pentru crap proiectate cu atenție pentru începători. În selecție, am pus un mare accent pe „cele trei C” ale noastre pentru a găsi o cale de mijloc care ar trebui să funcționeze, într-o varietate de roluri, pentru toți cei noi pentru pescuitul la crap.

Trebuie să alegeți cea mai bună configurație de pescuit pentru crap pentru tipul de pescuit pe care intenționați să îl faceți. Dacă doriți să plutiți peștele, nu veți avea nevoie de o tijă care să arunce un boilies pe lună și o tambur de mărimea unui camion.

Dimpotrivă, dacă vă place ideea de registru, o tijă ușoară cu acțiune rapidă și o bobină de bumbac pentru o bobină nu o vor tăia. Obținerea celei mai bune combinații de tije și mulinete de crap pentru scopul dvs. este cu adevărat importantă.

Pe de o parte, credem că este important să le dăm peștilor pe care îi prindem dragostea și respectul pe care îl avem cu toții în sportul de pescuit. Prin urmare, când sunteți nou în domeniul pescuitului la crap, nu uitați să investiți într-un kit de întreținere a crapului care vă va ajuta să vindecați orice răni mici pe care le poate avea peștele după ce a fost prins.