Bucatarie,  Uncategorized

Cum pastram alimentele cu un aparat de vidat

Aerul pe care il respiram este format din 21% oxigen, iar acesta este catalizatorul procesului de oxidare, al descompunerii celulelor. Procesul accelerează deteriorarea alimentelor. Așadar, soluția pentru păstrarea alimentelor proaspete în stare proaspătă și prelungirea termenului de valabilitate al produselor uscate sau congelate este eliminarea a cât mai mult aer cu oxigen. Aici intră în scenă aparatul de vidat.

Un aparat de ambalare în vid este esențial pentru a menține o prospețime excepțională pentru alimentele, produsele și proteinele delicatese. Și pot tripla cu ușurință durata de valabilitate a produselor uscate și a alimentelor congelate sau chiar să o mărească și mai mult. În plus, ele păstrează și aromele vii și naturale ale mâncării.

O modalitate perfectă de a profita de vânzări, chilipiruri și recolte, sunt perfecte și pentru cei care doresc să păstreze capturi mari de pește și vânat. În plus, acestea oferă porții individuale convenabile, astfel încât să vă puteți pregăti mesele pentru săptămână și pot fi folosite și pentru gătit sub-vide sau pentru a împacheta alimente de camping.

aparat de vid alimente

Oferte aparat de vidat si ambalare in vacuum a alimentelor

Cu un aparat de etanșare în vid, arsurile la congelator devin un lucru din trecut, produc și mâncărurile delicatese durează mult mai mult, iar soldul dvs. bancar va fi puțin plin datorită economiilor.

Ele sunt, de asemenea, utile pentru conservarea, impermeabilizarea și reducerea volumului de produse nealimentare. Vă puteți păstra documentele importante în siguranță sau puteți crea pungi compacte, impermeabile pentru camping și drumeții. Economic și ușor de utilizat, un dispozitiv de etanșare sub vid este o modalitate excelentă de a-ți depozita cămară și congelator – și de a-ți păstra veniturile de la risipă!

Ca metodă de depozitare, ambalarea in vid vor contribui la prelungirea duratei de valabilitate a alimentelor refrigerate, a produselor uscate și a alimentelor congelate și sunt adesea utilizate în combinație cu alte metode de depozitare.

Acest lucru face ca ambalarea in vid să fie o metodă economică de depozitare a alimentelor, deoarece alimentele închise ermetic vor dura de 3-5 ori mai mult decât cele ambalate folosind metode tradiționale. Textura și aspectul vor rămâne, de asemenea, intacte pentru perioade mai lungi de timp, făcându-l o modalitate excelentă de a profita din vânzări sau de a cumpăra cu ridicata.

Sursa: https://foodal.com/