Cosmetica

Cum gasesti cea mai buna pensula fond de ten

Fie că amestecați lichide, creme sau pulberi, nu este întotdeauna ușor să găsiți cea mai bună pensula fond de ten. Optezi pentru o pensula kabuki cu acoperire completă, precum Buffer Brush Vol.2 104 de la ZOEVA Rose Gold, pentru a adăuga strălucire fondului de ten și pentru a oferi un finisaj clar? Sau poate preferați ceva mai ușor? Atunci merită să cumpărați o pensula cu două fibre, cum ar fi E.l.f. Pensula pentru un finisaj pur (dar complet construibil). Când vine vorba de fonduri de ten sub formă de pudră, ne place o pensula plină cu peri precum pensula originală Bare Minerals. Luați o mulțime de produs și distribuiți-l uniform pe piele.

Trebuie să ai o bază impecabilă, astfel încât restul machiajului să arate bine deasupra. Prin urmare, este esențial să corectați orice greșeli imediat înainte ca aceasta să se usuce și să nu se miște. Aici intervine o pensula superioară plată cu beneficii suplimentare. Dacă ați aplicat prea mult fond de ten, artistul de machiaj Joy Adenuga sugerează „folosiți un șervețel pentru a șterge produsul în exces”. Urmați cu un spray rapid de spray hidratant pe o pensula curată, pe bază de plat și amestecați pe toată fața. Voila, bază perfecționată.

Morala povestii? Perii diferite = finisaje diferite. Așadar, vă ușurăm mult strângând cele mai bune aplicatoare pentru fiecare look, indiferent dacă preferați creme, lichide, pulberi sau bastoane, acum puteți găsi potrivirea perfectă pentru fondul de ten în doar câteva clicuri.

Tipuri de pensule pentru fond de ten

Pensulă pentru fond dens, plată – Aceste pensule de fond de ten răspândesc uniform fundația de pudră. Pensulele dense și plate se mai numesc pensule kabuki sau pensule de finisaj. Părul dens formează un vârf uniform plat, iar designul înclinat vă permite să realizați curbele feței. Oferă o acoperire pură, fără urme.

Pensulă cu bază plată: acest tip de pensula este utilizată pentru o acțiune dublă: amestecarea bazei și aplicarea unei măști. Pensulele arată ca niște fibre sintetice obișnuite, iar partea plană alunecă ușor pe piele.

Pensulă medie, plată: Capul său plat și dens permite aplicarea machiajului fără efort.
Pensulă de fond de ten Stippling: Acestea se numesc pensule cu fibră dublă, cu peri lungi, care lustruiesc și estompează fundația pentru un finisaj aerograf.

Luați în considerare următorii factori atunci când selectați pensule de fond de ten pentru geanta de machiaj.

Lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați perii de fond de ten


Păr: Părul slăbit poate provoca căderea bazelor. Deci, verificați designul pensulelor de bază. Părul trebuie să fie dintr-un material sintetic durabil sau natural, care să fie delicat cu pielea. Asigurați-vă că perii sunt ușor de curățat și nu absorb pigmentul sau murdăria.

Mâner: Mânerul trebuie să fie proiectat ergonomic, cu o mână confortabilă. Ar trebui să fie realizat din materiale precum metal, plastic, ceramică sau lemn. Evitați mânerele fanteziste, deoarece acestea sunt fragile și se rup ușor.

Ferula: Ferula pensulei trebuie să fie suficient de puternică pentru a menține firele fixate în siguranță. Nu ar trebui să fie slăbit sau oscilant. Atela trebuie să fie realizată din metale precum crom, aluminiu sau alamă, deoarece acestea sunt rezistente la rugină și nu se vor îndoaie și nu se vor cufunda cu ușurință. Ce nu facem noi pentru un machiaj simplu de seară.

Pensula potrivită pentru fond de ten vă poate îmbunătăți machiajul în mai multe locuri. De la kabuki și paddleboard la pensule de bază înclinate, lista de mai sus vă acoperă. Alegeți unul în funcție de acoperirea și nevoile dvs. de machiaj.

Sursa: https://www.stylecraze.com