Cesti de cafea portelan sticla opal

Fie ca vorbim despre cesti de cafea din opal, sticla, portelan sau ceramica, pentru ritualul cotidian al fiecarui consumator de licoare revigoranta, sau vorbim despre cele din ceramica de cea mai buna calitate regasita la marcile de lux cum ar fi Royal Albert, cu totii suntem de acord ca forma, culoarea si designul recipientului are o mare importanta in desavarsirea gustului si aromei bauturii minune.

Cesti din Opal sau Zenix oferite de Luminarc

Sunt cesti de uz zilnic, materialul (opal sau zenix) din care sunt facute oferind o rezistenta ridicata la uzura si socuri mecanice sau termice. In aceasta categorie includem seturi simple bicolore dar si seturi bogat colorate, in stilul bine stiut al Luminarc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cesti si farfurii din sticla si ceramica

Eu am cules doar cateva exemple pentru inspiratie, dar pentru a analiza o gama extrem de larga de seturi de ceai si cafea puteti da click pe link si mergeti direct in magazinul online. Acolo veti gasi orice va poate dori inima, de la sticla si ceramica pana la portelan si materiale speciale (opal, zenix etc).

 

 

 

 

 

 

 

Seturi de cesti din portelan de lux Royal Albert

Portelan britanic Royal Albert de cea mai buna calitate in stilul popular tip vintage English Country Garden. Arata minunat, se simt minunat si sigur ca vor face dintr-un ceai sau o cafea banala o experienta de vis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Set cesti de cafea si ceai argintate Cinelli

Portelan italian de top, seturile de ceai si cafea argintate de la Cinelli sunt un cadou excelent demn de expus in vitrina oricui.

 

 

 

 

 

 

 

 

Servicii de cafea de lux Wedgwood

Marca de portelan englezesc de lux Wedgwood, celebra in toata lumea care ofera excelenta si elitism inca din 1759.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evaluare

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.