Cel mai bun espressor incorporabil

Pentru pasionații de cafea, un espressor incorporabil reprezintă varful de lance al tehnologiei prepararii cafelei, iar produsul obținut va concura cu siguranță cu unul ieșit din mâinile unui barista cu multă experientă.

Diferențele dintre un espressor incorporabil si un aparat de cafea obișnuit

Un aparat de cafea tip espressor încorporabil produce cafea într-un mod diferit, care seamănă cu procedura pe care o operează barista din cafeneaua ta preferată.

Toate modelele au un recipient pentru boabe de cafea (nemăcinate) în care puteți încărca sortimentul preferat de cafea. Unele tipuri de aparate de cafea incorporabile ofera posibilitatea incărcării separat a unui sortiment diferit, premacinat. Specificație convenabilă atunci când doriți să faceți o cafea fără cofeină sau o altă cafea specială pre-măcinată, fără a îndepărta boabele încărcate în mașină.

Din buncăr, boabele sunt alimentate într-o locație unde sunt măcinate. Aceste mașini macină boabele la fiecare ciclu de preparare, pentru o aromă cât mai accentuată. După ce cafeaua este măcinată, aceasta este livrată grupului de brewing, unde cafeaua este comprimată și apă fierbinte sub presiune este trecută forțat prin cafeaua respectivă. Apoi, cafeaua vă este livrată printr-un dozator, pe care îl puteți ajusta la dimensiunea cănii sau ceștii pe care o utilizați.

Mașinile semiautomate obișnuite necesită mult mai mult timp și s-ar putea să nu producă același rezultat de fiecare dată când le folosiți. De ce? Deoarece de obicei au nevoie de anumite abilități de bază pentru a obține rezultate bune. Mașinile încorporate de cafea produc o cafea bună în mod constant, cu o apăsare de buton sau două, de la început și pană la final, fără intervenția utilizatorului. Asta înseamnă că oricine le poate folosi pentru a face cafea oricând dorește.

Aparat de cafea incorporabil stilat

Pe lângă calitățile cafelei pe care o produc, espressoarele de cafea încorporabile sunt considerate a fi un nou stil de design elegant pentru iubitorii de cafea. Acestea nu sunt mașinile dvs. obișnuite de cafea. Acestea oferă o notă elegantă de design în casă.

Un espressor incorporabil conferă bucătăriei tale un caracter special, care conține un pic din personalitatea ta iubitoare de cafea. Asta înseamnă că dacă vă gândiți să vă redecorați bucătăria și sunteți serioși în legătură cu dragostea dvs. pentru cafea, consideră că o mașină de cafea integrată ar fi un plus minunat, deoarece combină o cafea bună cu un aspect elegant și fantezist.

Desigur, ar trebui să luați în considerare să luați legătura cu un proiectant de case sau arhitect interior. Aceștia vă pot ajuta să alegeți cel mai bun loc pentru aparatul de cafea incorporabil și chiar să vă ghideze prin procesul de instalare care poate fi destul de complicat.

Așa cum probabil cunoașteți deja, un aport important pentru o experiență desăvârșită când savurați o cafea o are ceașca din care o serviți. Gasiți in acest articol cateva modele de cești de cafea care v-ar putea interesa.

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra o mașină de cafea incorporabilă?

Înainte de a cumpăra o mașină de cafea încorporată, mai sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi care te vor ajuta să alegi cea mai bună mașină disponibilă pentru tine. După cum puteți înțelege, nu toate mașinile integrate oferă aceleași avantaje utilizatorului și nu toate au aceeași multitudine și abundență de opțiuni.

Specificațiile cele mai importante pe care ar trebui să le analizați înainte de a decide ce model de espressor sa achiziționați sunt:

  • Capacitatea recipientului de apă
  • Treptele de ajustare a gradului de măcinare a cafelei
  • Câte sortimente de cafea poate oferi
  • Posibilitatea de a ajusta spuma
  • Modul de curățare – automat sau manual
  • Posibilitatea ca aparatul sa fie programat prin smartphone
  • Nu în ultimul rând – designul aparatului

Găsiți mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.