Trusă manichiură – cum să o alegem pe cea mai bună

Un set sau trusă manichiură se diferențiază de alte modele prin dimensiune și configurarea materialelor și a instrumentelor. Există insă și câteva diferențe atunci când vrei să alegi un set pentru bărbați sau femei. Ca și în multe lucruri din viață, bărbații și femeile au nevoi diferite.

Unghiile pentru bărbați sunt, de obicei mai groase și de aceea necesită instrumente mai mari și specializate, cum ar fi unghiera mare sau cleștele pentru unghii.

Femeile care preferă să-și facă propria manichiură, necesită instrumente precise pentru a le detalia unghiile și cuticulele.
Este de la sine înțeles că atât bărbații, cât și femeile ar aprecia instrumentele de manichiură și pedichiură ascuțite, durabile și de înaltă calitate în seturile lor.

Iată câteva sfaturi care să vă ajute să alegeți setul potrivit de manichiură care va fi un cadou mereu binevenit în colecția de îngrijire și frumusețe.

La ce să fim atente când alegem o trusă manichiură

Femeile cărora le place aspectul unghiilor frumoase și a mâinilor bine prezentate preferă seturi de manichiură mai complete, care includ o serie de instrumente de detaliu, cum ar fi foarfecele pentru cuticule sau arcul pentru cuticule, curățătorii de unghii și împingătoarele pentru cuticule.

Unele femei au preferință pentru foarfecele cuticulelor, în timp ce altele pentru arcul pentru cuticule. Este o alegere personală cu adevărat. Foarfecele pentru cuticule sunt un instrument mai tradițional, cu lame subțiri perfecte pentru tunderea cuticulelor fine în patul unghiilor.
Nișele pentru cuticule au lame mai scurte și, prin urmare, permit detalii mai precise. Ele sunt preferate de femeile cu o coordonare sau o forță limitată în mână, datorită apucătorilor confortabili care nu fac decât o apăsare minusculă pentru a obține o nuanță perfectă.

Multe femei apreciază o pilă fină de unghii, de bună calitate, care netezește marginile unghiilor.

Pilele de unghii de safire de Niegeloh Solingen sau Hans Kniebes (Germania) au granule de safir grosier și fin lipite cu o cantitate suficientă de crom. Sunt foarte durabile și pot fi folosite pentru a îndepărta excesul de lungime a unghiilor sau aducerea unghiilor prin pilire la forma dorită.

Sursa: germanmanicuresets.com.au

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.