Carucioare copii si bebelusi

În viața oricărui om vine momentul întemeierii unei familii, iar apoi unul din cele mai importante evenimente este cel al apariţiei unui copil. Fie el băiat sau fată, abia atunci începem să ne punem întrebări. De la numele copilaşului, la accesoriile cu care i-am putea uşura primii ani de viaţă iar parinților le-am face misiunea mai simplă. Şi, din întrebare în întrebare, ajungem la problema unui cărucior pentru bebe. Acel „vehicul cu 4 roţi” destinat bebeluşilor. Azi, le găsim în diverse variante. O să vă povestesc câte ceva din fiecare.

carucior copii si bebelusi 3 in 1

Deci, care sunt opţiunile? În cazul în care vreţi un comfort mai mare pentru cel mic, dar şi să scăpaţi de grija de a lua mai multe lucruri pentru el, puteţi opta pentru un cărucior 3 în 1. Acesta, de obicei, este cuprins dintr-un cărucior-landou pentru nou născuţi, coş auto şi din gentuţa mămicii. Dar de ce ne trebuie landoul, asta vă întrebaţi, nu? Ei bine, în cazul în care se întâmplă să-l plimbaţi pe cel mic pe-afară, şi vă puneţi şi problema posibilităţii adormirii lui, vreţi să îi oferiţi un spaţiu cât de cât confortabil, nu? De aceea, landoul este creat în aşa fel încât, cel mic să stea întins în cărucior, renunţând la poziţia de “stat pe scaun”. Coşul auto, probabil ştiţi, este făcut special pentru a asigura securitatea celui mic atunci când sunteţi la volan. Nu trebuie neapărat să stea în spatele maşinii, ba chiar poate sta şi pe locul din dreapta, asta dacă vreţi să fiţi siguri că e totul ok.
Oferta Carucioare Copii
 

Pe de altă parte, dacă aveţi gemeni, ehehe, acum e acum! Va trebui să procuraţi un cărucior pentru gemeni. Acestea, sunt special create pentru a vă ajuta să “mânuiţi” mai uşor ca cei doi să se bucure de o plimbare frumoasă în noul mediu cu care abia acum fac cunoştinţă. Acesta, la fel ca şi cărucioarele 3 in1, poate veni la pachet cu un landou, două coşuri auto pentru pitici, precum şi cu un marsupiu special pentru a vă deplasa mai uşor în oraş, sau la cumpărături cu cei mici.
Presupun însă, că veţi vrea şi nişte cărucioare mai….sport, nu? Unele care să vă ajute când o să îi plimbaţi pe cei mici în parc sau la cumpărături. Acestea, le găsiţi foarte uşor, pe site-uri online de specialitate, ba chiar, la o comandă făcută de pe internet, primiţi şi un marsupiu de ultimă generaţie gratis. Dacă, însă, doriţi ceva la un preţ mai ieftin, puteţi achiziţiona nişte cărucioare mai ieftine, fie din magazine, fie de la cunoştinţele care au deja copii mărişori.
Şi, vă spuneam de cărucioarele 3 in1. Ei bine, dacă nu doriţi o variant aşa de sofisticată, puteţi opta pentru unul 2 in1. Acesta, va conţine un cărucior, un coşulet auto, de cele mai multe ori destinat copiilor cu greutate cuprinsă între 0 şi 13 kg, o geantă de mână şi o acoperitoare pentru picioare. Transportul este gratuit, iar la achiziţionarea lui, primeşti, de cele mai multe ori, şi câteva accesorii pentru a crea un mediu ambient celui mic.

Preţurile acestor mici capricii, dar totuşi, necesităţi, pentru prichindei, pot începe de la 700-800 de lei şi pot ajunge până la 2000 de lei, în cazul în care aveţi nevoie de mai multe.
Până la o dată viitoare, sper că v-a plăcut!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.