Auto

Camera video pentru masina

Camera video auto a devenit un accesoriu des intalnit pe bordurile automobilelor, in special pe masinile soferilor profesionisti. Acestia reusind datorita profesiei lor dar si datorita nervozitatii la volan a soferilor sau chiar datorita lipsei de experienta a acestara, sa inregistreze momente hilare cu incidente petrecute in trafic sau chiar cu dovezi de nepolitete terminate cu violenta.

camera-video-auto
Aici oferta de camere video auto

Oferta de camere video auto este extrem de variata, continand camere video performante simple sau duble cu vedere inainte si catre ocupantii autoturismului si a evenimentelor petrecute in spatele masinii (vedere prin luneta sau geamurile laterale din spate. Camere cu rezolutii inalte, HD, FULL HD sau chiar 4K.camera-auto-dubla-tip-oglinda

 

Un astfel de gadget este si camera video tip oglinda retrovizoare, care nu ocupa spatiu pe bord, nu necesita o ventuza si suport si nici nu sta la vedere pe bord atragand hotii.

Preturile pentru astfel de accesorii utile se incadreaza in intervalul 200 ron – 1000 ron.

Trebuie sa retineti insa ca detinerea unei camere auto se poate sa va incurajeze sa fiti mai putin retinut cand vine vorba de violenta in trafic si sa va expuneti mai mult decat ar fi cazul. Deci atentie la acest fenoment psihologic.