Bijuterii argint

Bijuterii din argint – bratari coliere talismane cercei

Majoritatea femeilor ar fi de acord că bijuteriile din argint sunt podoabe personale. Ele adaugă ceva special aspectului tău și sunt o extensie a personalității stilului tău. Dar cumpărăturile pentru bijuterii din argint nu sunt aceeași experiență pentru toată lumea. Și anume pentru că nu toate persoanele au aceleași dimensiuni. Poate că încercați un colier, dar pandantivul nu se poziționează acolo unde doriți.

Vezi un inel superb și îl încerci. Dar este prea strâns. Vrei să cumperi un set de piese potrivite, dar brățara nu se potrivește corect. Spune adio acestor probleme. Comercianții prind în cele din urmă ideea că trebuie făcute diferite dimensiuni de bijuterii pentru diferite dimensiuni de oameni. Mulți designeri de accesorii au fost influențați de mișcarea pozitivă a corpului și realizează bijuterii de diferite dimensiuni și potriviri.

Sfaturi pentru alegerea inspirată a bijuteriilor din argint

Găsiți aici câteva sfaturi încercate și adevărate pentru alegerea celor mai bune bijuterii de mărime plus pentru dvs.
Fii îndrăzneață, fă o declarație (statement). Piesele de tip declarație arată fabulos la femeile de dimensiuni mari. Încercați să evitați piesele mici și delicate, deoarece acestea pot fi mai greu de observat. Este mai bine să porți ceva care iese în evidență, dar îți leagă întreaga ținută. Puteți schimba multe ținute cu piesa de declarație potrivită și puteți arunca un aspect bland la nivelul următor.

colier argint bijuterii pandantiv talisman bratara cercei

Alegeți lungimea potrivita pentru un colier de argint. Colierele de astăzi vin într-o varietate de lungimi. Este important să alegeți un stil care vă flatează cel mai mult silueta. Când răsfoiți coliere, trebuie să luați în considerare două lucruri: înălțimea și tipul corpului. Vrei să te asiguri că liniile trasate de colierele pe care le porți completează ambele lucruri.

Dacă nu doriți să vă atrageți atenția asupra gâtului, evitați în general lungimile gulerului și ale chokerului. Din nou, dimensiunile tuturor sunt diferite și există întotdeauna excepții de la reguli. Dacă găsiți un colier choker care vă place și se potrivește confortabil, mergeți pe el! Experimentați și încercați. Distribuitorii de bijuterii cu mărime plusă oferă coliere în toate stilurile și lungimile diferite.

Dacă faceți cumpărături într-un magazin, încercați întotdeauna colierul. Este cel mai bun mod de a vedea cum se așează. Dacă faceți cumpărături online, notați lungimea colierului și tăiați o bucată de șir la acea dimensiune. Folosiți asta ca o estimare a locului în care va lovi colierul.

Alege un colier si o bratara din argint care sa se potriveasca

Amestecarea, potrivirea și adăugarea de accesorii ceea ce face ca îmbrăcarea să fie atât de distractivă. Cu toate acestea, a fi selectiv cu bijuterii este esențial pentru a părea elegant și a pune împreună. Puteți cu siguranță să aruncați piese de declarație, dar asta nu înseamnă că ar trebui să le purtați pe toate simultan. Oamenii nu vor ști unde să caute mai întâi!

bratara argint bijuterii ieftine

Alegeți un statement cu care să lucrați, apoi mergeți de acolo. De exemplu, dacă purtați un colier destul de dramatic, nu purtați cerceii candelabru. În plus, ia în considerare cum să accentuezi anumite părți ale corpului tău și poate să le minimizezi pe altele. De exemplu, dacă aveți o linie completă de bust, vă recomandăm să evitați un colier gros care se sprijină pe piept. În schimb, împodobește un braț cu un rând de brățări.

Pentru o varietate de opțiuni de bijuterii de dimensiuni mari, căutați atât comercianții cu amănuntul online, cât și cei din magazin. Și cumpărați piese din aur sau argint adevărat. Dacă trebuie să ajustați piesele, este mai ușor pentru un bijutier să lucreze cu materiale de înaltă calitate. Iar piesele tale vor dura mai mult. În plus, căutați bijuterii de mărime mare în magazinele de haine de mărime mare. Cel mai probabil vor avea o secțiune de accesorii plină de inele, coliere, brățări, cercei și multe altele.

Sursa: romadesignerjewelry.com

Argintul original ar trebui să aibă un semn distinctiv care îl identifică ca atare. Există mai multe versiuni ale semnului distinctiv din argint. S-ar putea să vedeți .925 ștampilat pe argint. Căutați alternativ cuvintele STER, STERLING, STG sau Sterling Silver. Dacă argintul are ștampilat numărul 800, ar putea fi foarte bine de origine europeană.

Dacă sunteți îngrijorată dacă argintul este durabil, stati linistit. Acesta este un metal dur care va rezista de-a lungul veacurilor. Dacă apar zgârieturi sau deteriorări de suprafață, argintul poate fi ușor lustruit înapoi la strălucirea sa netedă. În plus, redimensionarea și reparațiile au un preț foarte rezonabil, astfel încât întreținerea bijuteriilor din argint este ușor de realizat.

Dacă sunteți familiarizat cu placarea cu aur, veți observa că placarea cu argint este același lucru. Este în esență un strat subțire de argint care acoperă un alt metal de bază, de obicei cupru. După cum vă puteți imagina, placarea cu argint are mult mai puțin argint decât bijuteriile din argint plin. Nu este la fel de valoros și, în timp, placarea se poate decolora și se poate desprinde.

Există alte forme de argint pe piață, cum ar fi argintul Britannia, argintul pentru monede, argintul german, argintul nichelat, argintul tribal și argintul mexican. Toate acestea variază în ceea ce privește cantitatea de argint pe care o conțin.