Fashion

Boneta din satin pentru par cret

Daca sunteti fericita posesoare a unui par ondulat sau chiar cret, veti aprecia beneficiile pe care o boneta din satin le va oferi aspectului si sanatatii parului dumneavoastra. Probabil ca deseori v-ati trezit dimineata cu parul incalcit, aflat intr-o stare mai putin fericita si v-ati fi dorit macar sa fi avut o fata de perna din satin pentru ca pozitia de dormit sa nu va fi afectat atat de mult aspectul coafurii. Situatia se agraveaza si mai mult atunci cand aveti parte de un somn nelinistit, cu multiple schimbari de pozitie de-a lungul noptii.

Avantajele utilizarii unei bonete din satin par cret

Previne incalcirea – daca aveti un par lung si fin, drept sau cret, cu siguranta ca aveti deseori probleme cu aranjarea parului dimineata si desfacerea incurcaturilor generate de somnul de peste noapte. O boneta din satin va fereste de aceste neplaceri prin simpla pieptanare si pliere ordonata a parului sub aceasta boneta inainte de culcare.

Minimizeaza efectele frecarii si firele despicate – Atunci cand purtati o boneta in timpul somnului, parul dumneavoastra nu va mai suferi de pe urma miscarilor din timpul noptii si veti avea mai putine probleme cu firele despicate.

Pastreaza umiditatea optima – Bonetele sau fetele de perna din bumbac absorb umiditatea din par pe timpul noptii, iar uscaciunea poate determina ruperea mult mai usoara a firelor de par. Beneficiile utilizarii unui balsam de par cand il spalam sunt dramatic reduse de pierderea rapida a umiditatii. Satinul nu absoarbe apa si va ajuta sa pastrati sanatatea parului pe termen lung.

Reduce costul coafurii – Serviciile de ingrijire si aranjare a parului sunt destul de scumpe si consumatoare de timp. Daca veti avea grija de parul dvs prin utilizarea unei bonete din satin, atunci coafura se va aranja mult mai usor si veti avea mult mai rar nevoie de tratamente pentru mentinerea sanatatii parului.

Gasiti aici putina inspiratie in privinta modurilor de ingrijire a parului prin utilizarea unei bonete din satin sau a uneia cu seminte de in.

Un alt articol care v-ar putea interesa este cum alegem cea mai buna trusa pentru manichiura.