Uncategorized

Beneficiile unui difuzor de aromaterapie

Poate că v-ați informat și ați citit deja recomandari despre utilizarea unui difuzor aromaterapie sau cum i se mai spune, difuzor de ulei esențial, pentru a vă îmbunătăți sănătatea, pentru a vă mări energia sau pentru a vă ajuta să dormiți mai bine. Adevărul este că aceste dispozitive mici sunt bune pentru toate aceste lucruri și incă mult mai multe. Deși lista de utilizări posibile pentru un difuzor este destul de extinsă, am redus-o până la ceea ce considerăm a fi cele mai importante motive pentru a utiliza un difuzor de ulei esențial în fiecare zi.

Difuzoare Aroma

Relaxare și somn

Una dintre cele mai bune și cele mai cunoscute utilizări pentru uleiurile esențiale este capacitatea lor de a vă ajuta să vă relaxați la sfârșitul unei zile grele. În timp ce există mai multe metode pentru a-ți obține uleiurile linistitoare din sticlă în fluxul sanguin, unde încep să-și lucreze magia, difuzorul este de departe cea mai ușoară și mai durabilă dintre metode. Țineți unul chiar și la birou, pentru a vă ajuta să vă relaxați în pauza de prânz. Trebuie să aveți un difuzor pregatit pentru atunci când ajungeți acasă de la serviciu seara. Așezați-l pe masă sau pe noptieră pentru a vă ajuta să vă relaxați, astfel încât să puteți dormi mai bine noaptea.

Uleiurile recomandate: mușețel, lavandă, salvie

Starea de bine

Doar ca un difuzor vă poate ajuta să vă de-stressați, ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea o stare de spirit energizantă. Acest lucru nu este minunat numai atunci când vă simțiți trist sau deprimat. Puteți utiliza difuzorul dvs. pentru a crea o atmosferă pozitivă pentru întâlniri de afaceri și întâlniri sociale, pentru a vă ajuta să vă porniți într-o dimineață lentă sau chiar pentru a crea o atmosferă romantică pentru acea persoană specială din viața dvs.

Uleiurile recomandate: portocaliu dulce, iasomie, trandafir, lemn de santal, vanilie

difuzor aromaterapie umidificator

Gasiti aici magazin online difuzor aromaterapie.

Sistemul Imunitar

Folosirea unui difuzor de aromaterapie la domiciliu sau la birou este o modalitate excelentă de a ține departe răceala, gripa și alte boli. Fenomenul funcționează pe trei nivele. În primul rând, multe uleiuri esențiale sunt puternic antimicrobiene și când sunt introduse în aer, sub formă de vapori, compușii organici din uleiuri intră în contact direct cu agenții patogeni din aer, înainte ca aceștia să poată invada corpul oamenilor. În al doilea rând, uleiurile esențiale pot fi, de asemenea, folosite pentru stimularea sistemului imunitar. Nu în ultimul rând, unele difuzoare au și funcție de umidificator, care vă va ajuta să vă mențineți căile aeriene umede și sănătoase, astfel încât să fiți mai puțin sensibili la microbi.

Uleiuri recomandate: arbore de ceai, salvie, rozmarin, grapefruit, lamaie, cimbru