Fashion

Beneficiile lenjeriei modelatoare

Lenjeria modelatoare este aliatul oricărei femei care dorește să iși pună în evidență liniile corpului, dar în același timp să ascundă unele zone mai puțin estetice.

Avantaje privind aparența

Principalele zone abordate de lenjeria de modelare a corpului: bust, talie, șolduri și coapse. Unul dintre marile avantaje ale purtării articolelor de îmbrăcăminte tip lenjerie modelatoare este că obții instantaneu acea siluetă feminină pe care ți-o dorești. Cu modelatorul potrivit, ai acea formă de clepsidră care va merge bine cu ținutele tale de zi cu zi sau cu rochia ta cea mai sexy. Toate acestea se pot face într-o clipă, fără a fi nevoie să slăbești sau să vizitezi un chirurg plastician.

Îmbunătățește postura și mușchii abdominali

Materialul elastic din care este realizata lenjeria modelatoare conferă compresie și vă încurajează să stați cu spatele mai drept și mai ferm. Suportul ameliorează, de asemenea, durerea, în special în zona lombară și in partea inferioara a spatelui . Acest lucru ajută la îmbunătățirea mersului și a șederii și, de asemenea, reduce tensiunea pe spate, în special pentru cei care stau perioade lungi de timp. Femeile care au născut, datorita lenjeriei modelatoare pot reveni rapid la hainele de dinainte de sarcina , ajutând în același timp la refacerea mușchilor din zona abdominală. Utilizarea prelungită a lenjeriei de corp pentru slăbire ajută la întărirea mușchilor abdominali, astfel încât organele interne să revină în mod natural la poziția lor normală.

Stima și încrederea în sine

Credeți sau nu, modelarea lenjeriei nu numai că vă schimbă aspectul exterior, ci vă poate schimba și atitudinea față de pierderea în greutate. Majoritatea femeilor care poartă articole de îmbrăcăminte sunt încurajate să mențină un stil de viață sănătos și activ. Văzându-ți corpul într-o figură sexy te va încuraja să mănânci o dietă sănătoasă și să îți continui eforturile de slăbire. Curbele sportive și capacitatea de a te strecura în această rochie bodycon îți oferă, de asemenea, un impuls în stimă de sine și încredere în a purta orice haină vrei pentru acel look elegant. Îmbrăcămintea care acoperă punctele noastre slabe, în timp ce măgulește restul a ceea ce avem, este un stimulent de încredere suprem.

Lenjerie modelatoare

Prolapsul determinat de vârsta înaintată

Îmbrăcămintea de susținere poate ajuta corpul pe măsură ce trece prin procesul de îmbătrânire; și poate suporta simptome precum nodul, prolapsul pieptului, pieptul plat, apetitul proeminent, dimensiunea găleții, fesele grase, șoldul plat, piciorul voluminos, piciorul de nap etc. vezicii urinare o ușoară ridicare și sprijin.

Pierde instantaneu centimetri

Femeile care au muncit ore în șir pentru a-și reduce talia au adesea brioșe chiar dacă sunt în stare bună. Datorită tăieturii hainelor la modă de astăzi, atunci când porți blugi cu talie joasă și bluze ajustate, modelele pot rezolva această problemă. Lenjeria modelatoare subțire vă poate ajuta să luați o dimensiune mai mică în timpul dietei pentru a atinge dimensiunea dorită. Multe haine de modelare de nouă generație, cum ar fi Simone Perele Top Model, sunt îmbogățite cu elemente cheie (cofeină, retinol, ceramide, vitamina E și aloe vera) care sunt eliberate la contactul cu pielea pentru a reduce aspectul celulitei. reduceți centimetrii.

Beneficii în eforturile de slăbire

Un alt mare avantaj al modelelor este că țesăturile inovatoare promovează de fapt pierderea în greutate. Lenjeria sculptată conține adesea Lycra sau silicon, un material cald, dar respirabil. Atenție, dacă mergeți la spa pentru tratamente de slăbire, ei recomandă de obicei sauna și învelișul pentru corp! Ei bine, Lycra funcționează la fel ca aceste eșarfe !!! În plus, atunci când vă deplasați, materialul creează frecare împotriva acestor zone, provocând transpirația lor. Acesta este motivul pentru care majoritatea femeilor care poartă în mod regulat lenjerie de fitness, precum și o dietă sănătoasă și exerciții fizice, constată că grăsimea lor dispare încet în timp.

Sursa: innersecrets.co.za/