Aromaterapie

Alegerea parfumului potrivit pentru casa

Desigur, parfumul este foarte subiectiv și, dacă îți place ceea ce îți place și funcționează pentru tine, regulile nu contează. Dar dacă nu sunteți sigur ce parfum de cameră se potrivește fiecărei camere, există câteva reguli generale care vă pot ajuta să faceți alegerea corectă.

Camere de zi

Camera de zi este de obicei cea mai mare cameră din casă și poate avea un miros puternic. Pentru mâncăruri, mirosurile florale bogate, ambrele bogate sau lemnoase fumurii și mirosurile dulci pot călători minunat într-o cameră de zi. Am evita orice lucru pe bază de plante sau prea subtil, deoarece probabil nu veți putea să-l mirosiți prea mult.

Dormitoare

Alegerea unui parfum pentru un dormitor înseamnă că vă asigurați că nu vă veți deranja somnul cu un parfum prea puternic sau înălțător. Evitați citricele sau aromele dulci și înfundătoare; vă recomandăm flori albe amestecate subtil, mirosuri minimaliste cu note de ceai sau parfumuri de plante din plante cu lavandă sau mușețel.

odorizant de camera parfum

Bucătărie

Cel mai bun odorizant de aer pentru o bucătărie se potrivește perfect cu mirosurile alimentelor pe care le pregătiți, deci este întotdeauna o idee bună să alegeți ceva care să se armonizeze cu acele mirosuri. Notele de roșie, fructul pasiunii, busuioc, citrice sau mentă sunt perfecte pentru orice bucătărie.

Băi

Este jokerul tău cu o cameră care se potrivește aproape oricărui parfum, puternic sau subtil, totul este despre preferințe. Cu toate acestea, pentru banii noștri, băile chiar prind viață cu un miros fructat și ușor picant – gândiți-vă la notele de fructe de pădure sau de rubarbă.

Holuri

Holul le spune oaspeților despre ce este casa ta, așa că de ce să nu te duci să te bucuri? Florile albe opulente, mirosurile de trandafiri sau parfumurile lemnoase complexe vor face o primă impresie puternică.

Home Office

Un parfum de birou la domiciliu ar trebui să vă ajute să fiți productivi fără să vă distrageți atenția. Citricele strălucitoare vă vor ajuta să vă mențineți treaz și concentrat, în timp ce un miros ancorat cu note de chihlimbar sau tutun va crea o atmosferă calmă și controlată.

Cele mai populare soluții pentru parfumarea camerelor

Alege lumânări de calitate

Nu toate parfumurile de casă sunt la fel. Nu recomandăm lumânări parfumate foarte ieftine, deoarece acestea sunt adesea doar ceară cu un pic de miros deasupra. Căutați lumânări turnate manual, cu parfum stratificat. Contează și calitatea cerii; cu cât ceara este mai bună, cu atât va dura mai mult lumânarea.

Difuzoare de stuf (bețisoare)

Difuzoarele de stuf sunt o altă alegere populară și sunt minunate dacă doriți mai mult control asupra rezistenței parfumului sau sunteți preocupat de siguranța arderii lumânărilor.

Difuzoare aromaterapie cu ultrasunete

Dacă preferați aromele naturale oferite de uleiurile esențiale, puteți oricând să folosiți un difuzor de uleiuri esențiale cu ultrasunete.

Sursa: https://www.realhomes.com