Bucatarie

7 Avantaje ale unui aparat de ambalat in vid

Dacă vă întrebați dacă un aparat de vidat vă va fi util în viața dvs., iată câteva avantaje ale unui dispozitiv de etanșare a alimentelor:

Etanșatoarele cu vid vă economisesc timp

Sigilați porții de mâncare de dimensiuni familiale sau porții individuale de gustări sau legume și congelați-le. Când este timpul să mâncați, pregătiți porțiile de care aveți nevoie și ați terminat. Acest lucru este util mai ales atunci când gătiți în vid – așezați toate porțiunile de care aveți nevoie în tigaia dvs. VacMaster sous-vide și gătiți până când ați terminat. Cina este servită.

Etanșatoarele cu vid vă economisesc bani

Cumpărarea cărnii în vrac, împărțirea lor în porții de mărime și sigilarea vă permite să aveți la dispoziție carne proaspătă timp de până la 6 luni. Acest lucru duce la economii incredibile în comparație cu cumpărarea cărnii înainte de fiecare gătire.

Aparatele de vid păstrează mai mult timp alimentele

Etanșatoarele sub vid păstrează alimentele prin prevenirea creșterii mucegaiului sau bacteriilor. Aspirarea privează alimentele de oxigen. Mucegaiurile și bacteriile nu pot prospera fără oxigen.

aparat de vidat

Etanșarea în vid protejează alimentele

Etanșarea sub vid protejează alimentele de deshidratare și înghețare. Arsura prin îngheț apare atunci când apa pătrunde în mâncare. Punga de vid vă protejează alimentele de contactul cu aerul, astfel încât umezeala nu se poate evapora, făcându-l o barieră excelentă împotriva elementelor.

Etanșarea în vid prelungește durata de viață

Perioada de valabilitate a alimentelor dvs. este mult extinsă atunci când o sigilați cu vid. Alimentele sub vid le păstrează de 3-5 ori mai mult decât alimentele depozitate în recipiente sau pungi de plastic. Timpul exact de depozitare pentru alimentele ambalate în vid depinde de dacă le depozitați în frigider, congelator sau cămară.

Mâncarea durează mai mult

Alimentele congelate care sunt sigilate sub vid vor dura în medie 2-3 ani, în timp ce vor dura 6-12 luni, în medie, depozitate altfel. Majoritatea alimentelor sigilate în vid durează în frigider timp de 1 până la 2 săptămâni, ceea ce este mult mai lung decât alimentele tipice timp de 1 până la 3 zile depozitate convențional la frigider.

Organizarea eficientă a alimentelor

Etanșarea sub vid permite ambalarea eficientă și organizată. Alimentele sigilate sub vid ocupă mai puțin spațiu în frigider sau congelator și vă facilitează vizualizarea alimentelor pe care le depozitați.

Sursa: https://www.vacmasterfresh.com