Hit enter after type your search item

Ceasuri decorative de perete

/
/
/
480 Views
Oferta de ceasuri decorative de perete a magazinelor online este deosebit de variata, atat ca design, cat si ca intervale de pret, astfel incat, este imposibil sa nu gasesti un model care sa iti satisfaca toate doleantele si sa se incadreze in bugetul alocat acestui accesoriu decorativ dar si foarte util in casa sau pentru birou. De trecerea rapida a timpului cu totii trebuie sa fim constienti.

Ceasuri decorative de perete in oferta

In afara de deosebirile oferite de design, exista si unele care tin de preferintele practice. Ma refer aici la variantele cu secundar si variantele fara secundar. Doresti sa vezi trecerea timpului prin intermediul acelui indicator subtire care se misca la fiecare secunda sau preferi o abordare mai subtila. Desi, daca esti foarte atent si privesti de aproape, se vede cu ochiul liber si miscarea indicatorului mare (limba mare).
O alta particularitate a unor modele este faptul ca sunt silentioase. Nu se aude tic tac-ul la fiecare secunda, miscarea realizandu-se intr-un mod continuu. Chiar si prevazute cu secundar (limba subtire), aceasta are o miscare continua si nu sacadata la fiecare secunda. Avantajul acestui model fiind evident silentiozitatea. Nu te mai sacaie un zgomot de fond ca o picatura chinezeasca. Unora nu le place acel zgomot si chiar nu pot dormi cu ceasul in camera. Dar cea mai mare nemultumire este ca le reaminteste de trecerea iremediabila a timpului.
Mai jos am pregatit o mica selectie de modele pe care le puteti gasi la eMag.
Un click pe imagine sau pe titlu va va conduce catre magazinul online, unde puteti consulta preturile si stocul disponibil.
Evaluare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :